Contact met Louella

Wat leuk dat je contact met mij wilt opnemen. Heb je tips, vragen of wil je een samenwerking aangaan? Er zijn meerdere manieren om contact met mij op te nemen en daarvoor ben je op deze pagina aan het juiste adres.

Samenwerken

Wanneer je met mij op Fitaddict.nl wilt samenwerken kan dat op allerlei verschillende manieren. Een gastblog, Instagram foto een product review, alles is mogelijk! Ik hoor graag jouw gedachten wanneer je een samenwerking met mij wilt aangaan. Ik heb onder andere met de volgende merken samengewerkt: Barebells, Women’s Best, Myprotein, Joy of Matcha, Happy Socks, Mymuesli, Fit.nl, Kooc, Muscle & Fitness Magazine, Coolblue, Hunkemöller en vele anderen!

Producten opsturen

Wil je mij producten opsturen van jouw merk of bedrijf, weet dan dat ik geen positieve reviews kan garanderen. Ik vind testen en reviewen ontzettend leuk, maar ik geef in mijn artikelen en reviews, ten alle tijden mijn eerlijke mening. Voor meer informatie lees mijn disclaimer voor reviews.

Meer informatie

Wil je meer informatie, een samenwerking starten of mijn adresgegevens? Mail dan naar info@fitaddict.nl en ik antwoord je mail zo snel mogelijk.

Ook ben ik goed te bereiken op sociale media. Je mag me een direct message op Instagram sturen of een messenger bericht op Facebook!

LATEST POSTS

alles eten en afvallen

Fit Talk – Weekvlog #36. Alles eten en gewicht verliezen doe...

Taart eten als je aan het afvallen bent? Tuurlijk kan dat! In deze nieuwe update laat ik je zien hoe je met de juiste...