Gratis downloads

De missie van mijn blog is om zoveel mogelijk dames te helpen en begeleiden naar een fitte en gezonde leefstijl. Daarom heb ik heel veel gratis downloads voor jullie gemaakt!

Onder andere:

– Trainingsschema’s
– Voedingsschema’s
– Motivatie kalenders
En nog veel meer!

Wil jij toegang tot deze waardevolle content? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang enkele minuten na jouw inschrijving een welkomsbericht met het wachtwoord tot deze pagina!

Inschrijven

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder + ongewenste mail ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden.

Wachtwoord vergeten?

Shit! Wachtwoord vergeten! Zoek eerst even in je mail naar de allereerste bevestigingsmail die je van mij hebt gekregen. Daar staat hij in. Heb je ‘m nog niet kunnen vinden? Stuur mij dan een mail en ik stuur je zsm het wachtwoord weer toe.

Heb je meer hulp nodig?

Merk je dat je het toch nog lastig vind om hiermee aan de slag te gaan en wil je meer concrete informatie en een stappenplan om een compleet nieuwe, gezonde leefstijl te ontwikkelen? Dan is mijn ebook Make It Fit echt wat voor jou! Het is gebaseerd op mijn eigen transformatie waarmee ik in 1,5 jaar 30 kilo ben verloren. Nu heb ik al mijn exacte stappen gebundeld, zodat jij jouw doelen ook kunt bereiken!