Fit Addict Faves!

Hier vind je al mijn favoriete producten, supplementen, tools, boeken en andere hulpmiddelen die ik helemaal geweldig vind. Ik heb er een korte beschrijving bij gezet en een directe link naar de shop zodat je ze ook kunt aanschaffen als je benieuwd bent geworden! Ik krijg namelijk heel vaak vragen zoals: ‘Wat is jouw favoriete eiwitpoeder? Welke boeken kan je aanraden? Wat gebruik je tijdens het trainen?’ Daarom leek het me handig om deze pagina te maken zodat je altijd een compleet overzicht hebt! Ik zal ‘m blijven aanvullen als er nieuwe favorieten zijn. Enjoy!

Favoriete supplementen

ISO 100 – Dymatize

Dymatize iso

Mijn favoriete eiwitpoeder, ever! Dymatize ISO-100 Hydrolyzed is Whey protein Isolaat van hele hoge kwaliteit. 25 gram eiwitten per serving en snelle opname. Ook geschikt als je niet goed tegen lactose kunt!

Favoriete smaak: Chocolate Gourmet

Amino X – BSN

amino x

Verslaafd aan de smaak Blue Raspberry! Deze BCAA’s zijn heerlijk tijdens- of na het trainen. 100% vrij van suiker en 6 verschillende aminozuren in een serving. Blue Raspberry is mijn favo smaak maar Green Apple is ook onwijs lekker!

Favoriete smaak: Blue Raspberry

Creatine – Muscletech

Creatine gebruik ik altijd als ik spiermassa wil opbouwen en/of sterker wil worden. Deze heb ik meerdere malen aangeschaft. Ultra puur micronized creatine en 80 servings per pot dus ‘t gaat lekker lang mee!

Favoriete smaak: n.v.t.

Meal prep essentials

Bakjes met vakjes!

bakjes

Bakjes met vakjes zijn enorm handig voor je meal prep. Zo zorg je ervoor dat je goede porties kunt maken, gaan de verschillende voedingsmiddelen niet door elkaar en kan je het eten ook afzonderlijk van elkaar eten. Ideaal!

Magnetron stomer

stomer

Mijn life saver! Als je niet veel tijd hebt of meerdere dingen tegelijk wilt klaarmaken is deze magnetron stomer ideaal. Ik gebruik hem altijd tijdens het preppen en maakt de bereiding van o.a. groenten veel makkelijker. Ik zweer erbij!

Keukenweegschaal

Een keukenweegschaal is onmisbaar tijdens het preppen! Zo heb je in ieder bakje precies de juiste hoeveelheid en weet je precies wat je eet. Deze weegschaal heb ik al 4 jaar en hij heeft me nooit teleurgesteld!

Gadgets I Love

Beats by Dre

beats by dre

Muziek = keihard knallen en alles uit een workout halen. Ik kan niet trainen zonder muziek dus ik heb de beslissing gemaakt om 1x een flinke investering te maken in een comfy koptelefoon met super geluid. Ik kan niet zonder mijn Beats by Dre!

Fitbit Versa

fitbit versa

Ik heb een tijdje zonder sporthorloge getraind, maar mét is toch veel fijner. Altijd een goede indicatie van verbranding, hartslag, aantal stappen en nog veel meer. De Fitbit Versa hangt iedere dag om mijn pols! Volledige review vind je hier.

Vetpercentagemeter

Vergeet de weegschaal, want van die cijfertjes word je helemaal gek! Ik meet liever mijn vetpercentage met zo’n tang. Goede accurate metingen en geen gedoe met ‘de ene dag 1,5 kilo zwaarder dan de andere dag.’ Zorgt voor een rustige mindset!

Workout tools

Zachte foam roller

Zo’n foam roller met die harde uitsteeksels doet echt onwijs zeer, dus deze zachte van Tunturi heeft toch echt mijn voorkeur! Heerlijk om de spieren los te rollen en te ontdoen van knopen. Niet te hard en niet te zacht.

Lifting belt

Vooral bij de zwaardere lifts en de grote oefeningen vind ik een liting belt enorm fijn. Het geeft extra ondersteuning en support. Deze van Harbinger is breed en makkelijk in gebruik. Ik heb deze in het roze, maar die is helaas niet meer te verkrijgen 🙁

Mini loop bandjes

mini loop

Deze weerstandsbanden (mini loop elastieken) zijn super handig om je workouts naar een nieuw level te brengen. Doe ze bijv. eens om tijdens het squatten! Ook ideaal als je veel thuis traint. Het is een kleine investering maar je kan er heel veel mee doen!

Top boeken

Master your mindset

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Deze nieuwe editie is de herziene versie van de eerste succesvolle druk. Ik heb persoonlijk ontzettend veel geleerd uit dit boek en het heeft me nieuwe inzichten gebracht!

Think and grow rich

De klassieker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

Prima is perfect

Dit boek! Ik heb een periode gehad dat ik mezelf heel erg tegen kwam en in ging zien hoe perfectionistisch ik ben en dit boek hielp me daar enorm bij. Ik bleef maar ‘ja’ knikken en zei op heel wat dingen: ‘dit ben ik!’ Ook staat het vol met veel herkenbare verhalen en geeft het handige tools en een stappenplan om perfectionisme beter onder controle te krijgen.

5 Second rule

Ik ontdekte Mel Robbins via Youtube en kwam toen in aanraking met haar ‘5 second rule.’ In het boek wordt deze regel volledig uitgelegd en laat ze zien welke impact deze simpele regel heeft op mensen die het hebben toegepast. Zelf vind ik dat de regel écht werkt omdat het helpt bij het behalen van doelen en het aangaan van angsten. Echt een aanrader.

You are a badass

Jen is echt een ontzettend grappige schrijfster! In dit boek deelt ze inspirerende verhalen, advies, makkelijke oefeningen en alles met 1 doel; zelf sabotage ontdekken en je openstellen voor verandering! Plus heel veel tips om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt en een leven te creëeren waar je van houdt. Tip: haar andere boek You are a badass at making money!

Stressproof

Tijdens het lezen van dit boek kwam ik veel herkenbare dingen tegen en daarom kan ik dit boek jou ook aanraden als je zelf ook veel stress ervaart of snel in de stress schiet. Het bevat veel nuttige info en ook genoeg achtergrondinformatie wat helpt om goed te begrijpen hoe het in je lijf en in je hersenen te werk gaat zodat je er in lastige situaties op in kunt spelen.