Gratis Downloads

Speciaal voor de bezoekers van mijn blog heb ik een download pagina opgericht. Dit omdat ik onwijs veel vragen krijg of ik trainings- en/of voedingsschema’s wil maken. Daarom deze algemene items om je op weg te helpen. Dus ik heet je van harte welkom op de gratis downloads pagina! Klik hieronder op een van de buttons om te downloaden wat je wilt.

Onthoud: alles is copyright door Louella van Fitaddict.nl. Niks mag zonder mijn toestemming bewerkt, hergebruikt of verkocht worden. Ik werk ontzettend hard om al deze gratis downloads voor jullie beschikbaar te stellen. Respecteer dit. Alleen voor persoonlijk gebruik.

spieropbouw downloaden

Spiermassa opbouwen? Dat doe je met deze nieuwe afwisselende schema’s! (oktober 2018)

Trainingsschema droog trainen / afvallen voor 5 dagen. Niet geschikt voor beginners.

Trainingsschema afvallen / cutten voor 4 dagen. Uitdagende schema’s met 10 reps /4 sets per oefening.

Uitdagend Push Pull trainingsschema voor 4 dagen. Dit schema is aan te raden voor dames die al iets langer trainen en graag wat nieuws willen proberen. Een ontzettend fijne routine en bewezen effectief!

circuit

– Intensief, zo min mogelijk rust tussendoor
– 2 dagen upper body en 2 dagen lower body
– Workout van 30-45 minuten
– Het is mogelijk om op tijd te trainen

download

Dit cut trainingsschema bestaat uit vijf dagen kracht, maar je zou de laatste dag eventueel ook samen kunnen voegen met dag 4.

gratis trainingsschema

Wil je graag afvallen of ben je druk bezig met droog trainen / cutten? Doe je al tijden hetzelfde en wil je graag wat anders proberen? Dan is dit gratis high rep trainingsschema ideaal voor jou!

Voedingsschema's

voedingsschema

Gratis voedingsschema voor afvallen met 2000 calorieën. Dit is geen op maat gemaakt voedingsschema. Dus de resultaten zullen per persoon verschillen. Ik heb dit schema samengesteld op basis van mijn eigen persoonlijke ervaring en wat ik altijd fijn vond om te eten toen ik op dit aantal calorieën zat. Ik hoop dat het je zal helpen en dat je er inspiratie uit kunt halen. Veel succes!

voedingsschema

Gratis voedingsschema voor afvallen met 1900 calorieën. Dit is geen op maat gemaakt voedingsschema. Dus de resultaten zullen per persoon verschillen. Ik heb dit schema samengesteld op basis van mijn eigen persoonlijke ervaring en wat ik altijd fijn vond om te eten toen ik op dit aantal calorieën zat. Ik hoop dat het je zal helpen en dat je er inspiratie uit kunt halen. Veel succes!

voedingsschema

Gratis voedingsschema voor afvallen met 1700 calorieën. Dit is geen op maat gemaakt voedingsschema. Dus de resultaten zullen per persoon verschillen. Ik heb dit schema samengesteld op basis van mijn eigen persoonlijke ervaring en wat ik altijd fijn vond om te eten toen ik op dit aantal calorieën zat. Ik hoop dat het je zal helpen en dat je er inspiratie uit kunt halen. Veel succes!

Misc. Trainingsschema's

download

Benen sportschool workout

Cardio home workout

download

Benen home workout

Schouders gym workout

Cutten – Benen / Biceps / Buik

Kracht / Powerlifting schema

Afvallen met krachttraining

Trainingsschema's Piramide (2017)

dag 1

Dag 1. Van het Piramide Kracht schema: Rug.

dag2

Dag 2. Van het Piramide Kracht schema: Borst.

dag3

Dag 3. Van het Piramide Kracht schema: Schouders.

Dag 4. Van het Piramide Kracht schema: Armen.

Dag 5. Van het Piramide Kracht schema: Benen.

Trainingsschema's Hypertrofie (2017)

dag1

Dag 1. Van het Hypertrofie Kracht schema: Armen.

Dag 2. Van het Hypertrofie Kracht schema: Borst.

Dag 3. Van het Hypertrofie Kracht schema: Schouders.

Dag 4. Van het Hypertrofie Kracht schema: Rug.

Dag 5. Van het Hypertrofie Kracht schema: Benen.

Trainingsschema's Kracht 5x5 (2017)

Dag 1. Van het 5×5 Kracht schema. Download ze allemaal om het 4 dagen programma te volgen.

Dag 2. Van het 5×5 Kracht schema. Download ze allemaal om het 4 dagen programma te volgen.

Dag 3. Van het 5×5 Kracht schema. Download ze allemaal om het 4 dagen programma te volgen.

Dag 4. Van het 5×5 Kracht schema. Download ze allemaal om het 4 dagen programma te volgen.

Trainingsschema's Cutten (2017)

trainingsschema download

Dag 1. Benen, biceps en buik om te cutten. Dit schema heb ik dit jaar zelf ook gebruikt! Download ze allemaal om het 4 dagen programma te volgen.

trainingsschema download

Dag 2. Schouders en Triceps om te cutten. Dit schema heb ik dit jaar zelf ook gebruikt! Download ze allemaal om het 4 dagen programma te volgen.

trainingsschema download

Dag 3. Borst en Rug om te cutten. Dit schema heb ik dit jaar zelf ook gebruikt! Download ze allemaal om het 4 dagen programma te volgen.

trainingsschema download

Dag 4. Billen en buik om te cutten. Dit schema heb ik dit jaar zelf ook gebruikt! Download ze allemaal om het 4 dagen programma te volgen.

Hulp Guides & Printables

printable1

Printable #1. Met deze sheet kan je je progressie bijhouden en je doelen nastreven. Met het bijbehorende contract heb je iets om aan vast te houden en ten alle tijden door te zetten. Ga ervoor!

planner download

Printable #2. Met deze weekplanner kan je jouw workouts inplannen en organiseren. Op welke dag ga je een bepaalde spiergroep trainen en zijn er bijzonderheden geweest?

guide download

Guide #1. Met deze leefstijl guide heb je altijd mijn top tips bij de hand. De meest waardevolle tips die mij ook hebben geholpen, heb ik voor je gebundeld en kan je nu gratis downloaden.