Privacyverklaring

Bij Fitaddict.nl vinden we je privacy erg belangrijk. We zullen dan ook zo zorgvuldig mogelijk met je gegevens omgaan. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een manier die in overeenstemming is met de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Soorten persoonsgegevens en doeleinden van verwerking

Op het moment dat je mij een e-mail of bericht stuurt, je inschrijft voor mijn nieuwsbrief of een reactie achterlaat op mijn website ontvang ik een aantal van jouw persoonsgegevens. Dit zijn onder andere je e-mailadres, je naam, je website en alles wat in de e-mail/het bericht
staat.

Deze gegevens worden enkel verwerkt voor het goed kunnen beantwoorden van je e-mail, het kunnen opsturen van de nieuwsbrief/de code voor toegang tot bepaalde delen van de website en om je reactie te kunnen tonen op mijn website. Deze gegevens zullen niet met derden gedeeld worden. 30 dagen na het beantwoorden van je e-mail wordt deze verwijderd, tenzij een wettelijke plicht zich hiertegen verzet.

Naast de gegevens die je zelf naar me toestuurt, verzamelt de website een aantal van jouw persoonsgegevens door middel van cookies. Dit zijn algemene bezoekgegevens, zoals het tijdstip van het opvragen van de pagina en gegevens die jouw browser bij een bezoek meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt om de social-media plug-ins goed te kunnen laten werken, de website mee te verbeteren en om advertenties voor jou relevanter te maken.

Cookies

Op Fitaddict.nl wordt gebruik gemaakt van verschillende cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een later bezoek aan de website weer naar ons toegestuurd worden. De volgende cookies worden op de site gebruikt:

  • Google Analytics: deze cookies worden gebruikt om bij te houden hoe jullie de website gebruiken. De informatie, met daaronder het adres van uw computer (IP-adres) wordt naar Google opgestuurd en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wil je hier meer over weten? Lees dan het privacybeleid van Google en van Google Analytics. Google kan deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of als derden deze informatie namens Google verwerken. Hier heeft Fitaddict.nl geen invloed op.
  • Google AdSense: deze cookies worden gebruikt om advertenties te verbeteren. Hierdoor zullen voor jou relevantere advertenties getoond worden. Kijk voor meer informatie ook op de website van Google.
  • Gravatar: deze cookies zijn onderdeel van WordPress en koppelen je mailadres aan een bepaalde avatar. Die avatar of foto komt dan naast je reacties op blogs te staan.
  • Hotjar: deze cookies worden gebruikt om het bezoekersgedrag in kaart te brengen en te analyseren. Dit geeft inzicht over hoe jij als unieke, anonieme bezoeker de website gebruikt (muiskliks, muisbewegingen, scrollactiviteit). Cookies worden na 30 dagen automatisch verwijderd.

Sociale Media

Op Fitaddict.nl zijn knoppen opgenomen om je te kunnen verwijzen naar mijn pagina’s op sociale media. Dit zijn onder andere Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Youtube. Deze knoppen plaatsen namens deze websites cookies. Lees de privacyverklaringen (die regelmatig kunnen wijzigen) van de diensten door als je wilt weten wat deze bedrijven met je
persoonsgegevens doen.

Nieuwsbrief

Door middel van mijn nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van de nieuwste artikelen en vlogs op fitaddict.nl. Ik zal je de nieuwsbrief alleen sturen als je je hier zelf voor hebt aangemeld. Heb je even geen behoefte meer aan de nieuwsbrief? Geen probleem, door middel van een link in de e-mail kan je je gemakkelijk weer afmelden. De nieuwsbrief wordt verstuurd via de dienst van MailChimp. Zij ontvangen jouw e-mailadres en naam als je je hiervoor aanmeldt. Om precies te weten wat zij met jouw gegevens doen, kan je hun privacyverklaring doorlezen.

Inzage, correctie en recht van verzet

Als je op enig moment wilt weten wat er met je gegevens gebeurt, kan je mij een mailtje sturen om de persoonlijke gegevens die ik van jou heb in te kunnen zien. Mocht je willen dat ik je gegevens wijzig of verwijder, kan je dit ook altijd aan mij vragen. Als je niet tevreden bent over hoe dit gebeurt, e-mail mij dan. Ik zal proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je hierna nog steeds niet tevreden zijn, dan kan je altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Fitaddict.nl kan op elk moment deze privacy- en cookieverklaring wijzigen. Mocht je op de hoogte willen blijven van wijzigingen, check deze privacy-en cookieverklaring dan regelmatig.

Contactgegevens

Fitaddict.nl
Louella Bartnig – Zwolle
info@fitaddict.nl
KVK: 72790571