zondag, november 19, 2017

Wat leuk dat je contact met mij wilt opnemen. Heb je tips, vragen of wil je een samenwerking aangaan? Er zijn meerdere manieren om contact met mij op te nemen en daarvoor ben je op deze pagina aan het juiste adres.

Scroll wat verder naar beneden voor het contact formulier.

Samenwerken met Fitaddict.nl

Ik vind het heel erg leuk om samen te werken met bedrijven, influencers en andere bloggers. Wanneer je me iets wilt sturen, zoals jouw voorstel voor een (langdurige) samenwerking, brieven of kaartjes, producten om te testen of iets anders leuks, stuur dan een mailtje naar info@fitaddict.nl en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden en je eventueel mijn adres gegevens sturen.

Wanneer je er voor kiest om producten te sturen van jouw merk of bedrijf, weet dan dat ik geen positieve reviews kan garanderen. Ik vind testen ontzettend leuk, maar geef in mijn artikelen en reviews, ten alle tijden (!) mijn eerlijke mening. Voor meer informatie lees mijn disclaimer voor reviews.

Contact Details

Fitaddict.nl – Fitaddictforum.nl
Louella Aimée Bartnig

Email: info@fitaddict.nl

LATEST POSTS

instagram

Instagram update | November week 3

Instagram update! Wat een leuke week was het: Nieuwe recepten geprobeerd, naar Duitsland geweest, nieuwe films gekeken en nog veel meer! Benieuwd? Lees dan...