Wie is Louella / Fit Addict?

Hee, welkom op Fitaddict.nl! Mijn naam is Louella en ik ben 24 jaar. Al mijn hele leven woon én werk ik in de stad Zwolle. Na mijn opleiding tot Interactief media vormgever ben ik aan de slag gegaan als Designer. Momenteel werk ik fulltime en naast deze baan beheer ik natuurlijk Fitaddict.nl! Fit Addict is echt mijn trots. Ik vind het ontzettend fijn als ik mensen kan helpen en ondersteunen bij het creëren van een fitte en gezonde leefstijl.

Ik ben zelf op eigen kracht al ontzettend veel afgevallen. Van begin 2014 tot zomer 2015 (1,5 jaar tijd) ben ik -30 kilo afgevallen. Dat was al een hele prestatie op zich en ik ben er enorm trots op. In die tijd heb ik mezelf laten zien en bewezen dat ik wel degelijk discipline en doorzettingsvermogen heb terwijl ik altijd dacht dat ik dat niet had. Dit gaf mij nog meer kracht en energie om steeds een stapje verder te gaan. Ik werd verliefd op alles wat maar met krachttraining te maken heeft en daarom ben ik na het afvallen door gegaan en heb ik allerlei fases doorlopen om nóg beter te worden.

Feitjes over Louella

Ik kan niet tegen veel troep, ik hou van netjes. Control freak en stresskip. Ritme & regelmaat. Good food = Good day. Ik word blij van hele kleine dingen. Ik luister altijd Trap, Hip-hop, Rap, RnB, House, Progressive House, EDM & Dance. CHOCOLADE. PINDAKAAS. Roze. Foto’s, veel foto’s. Ik maak er wel 10 op een dag, van allerlei random dingen. Een dag niet gezweet is een dag niet geleefd!

Meer over mijn progressie? Check onderstaande links!

– Mijn verhaal
– Vooruitgang

Fit Addict is opgericht voor jou!

Fit Addict is opgericht voor alle dames die de beste versie van zichzelf willen worden, maar dan op eigen kracht zonder gekke methoden, rare supplementen of dure programma’s. Ik geloof dat iedereen kan afvallen als je maar graag genoeg wilt. Je moet er genoeg tijd in willen investeren en ontdekken wat voor jou werkt zodat je er een echte leefstijl van kunt maken. Daarom geef ik dagelijks tips, advies en duidelijke informatie zodat je stukje bij beetje dichter bij jouw droom lichaam kan komen.