Skip to main content

Welkom op FitAddict – De plek voor iedereen die wilt afvallen, een gezonde leefstijl wilt creëren en meer wil weten over onderwerpen als meal preppenmacro’s berekenen en mijn persoonlijke verhaal (-30kg).

Aan de slag met mijn trainings- en voedingsschema’s, guides en kalenders? Schrijf je dan nu gratis in als FitaddictFan!

Wil je permanent afvallen en een gezonde leefstijl opbouwen die volledig bij jou past?

Als je al heel wat informatie hebt gelezen, maar door de bomen het bos niet meer ziet, dan kan mijn ebook ‘Make It Fit’ voor jou de uitkomst zijn. In dit boek vind je alle exacte stappen die ik heb gevolgd om mijn droomlichaam te bereiken en waarmee ik 30 kilo ben afgevallen. Hierdoor ben ik niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal enorm veranderd. En dit gun ik jou ook! Make It Fit zet aan tot actie om zelf te leren en te ontdekken wat bij jou past. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om op eigen kracht te veranderen.

Dus wil je één concreet boek waar alles in staat wat je moet weten? Wil je gezonder gaan leven en eindelijk van die overtollige kilo’s af? Bekijk dan voor meer informatie de speciale ebook pagina en lees de enthousiaste reviews van anderen!

[vc_images_carousel images=”16528,16648,16647,16526,16525,16539,16524″ img_size=”full” autoplay=”yes” wrap=”yes”]
[vc_separator]

Waar heb je hulp bij nodig?

De meeste bezoekers van mijn Fitness Blog willen graag weten hoe ze de omschakeling kunnen maken naar een gezondere leefstijl. Maar ik kan me goed voorstellen dat jij hele andere doelstellingen hebt. Gelukkig is mijn blog ontzettend breed en is er over ieder onderwerp wat te maken heeft met health & fitness genoeg informatie te vinden!

Om het overzicht te bewaren en om je wegwijs te maken op mijn blog heb ik een handig overzicht gemaakt zodat je direct kunt navigeren naar het onderwerp wat jou het meeste aanspreekt of waar je meer over te weten wilt komen. Klik hieronder op een van de links om Fitaddict.nl te ontdekken:

[vc_separator]

Droom jij van een fit en gezond lichaam?

Ben je er klaar voor om jouw leefstijl voorgoed te veranderen? Dan ben je bij Fitaddict.nl aan het juiste adres!

Mijn fitness blog is opgericht voor dames die de beste versie van zichzelf willen worden, zonder diëten, dure supplementen of uitgebreide programma’s. Ik geloof dat iedereen kan afvallen als je maar graag genoeg wilt. Je moet bereid zijn om er genoeg tijd in te willen investeren en op die manier te ontdekken wat bij jou en jouw levensstijl past. Daarom geef ik dagelijks tips, advies en duidelijke informatie zodat je stukje bij beetje gezond en gelukkig door het leven kunt gaan.

Louella

[vc_separator]

Mijn verhaal

Ik ben zelf op eigen kracht ontzettend veel gewicht verloren. Van begin 2014 tot zomer 2015 (1,5 jaar tijd) ben ik 30 kilo afgevallen. Dat was een hele prestatie en ik ben er nog steeds enorm trots op.

In die tijd heb ik mezelf laten zien en bewezen dat ik wel degelijk discipline en doorzettingsvermogen heb terwijl ik altijd dacht dat ik dat niet had. Dit gaf mij nog meer kracht en energie om steeds een stapje verder te gaan.

Ik werd verliefd op alles wat maar met krachttraining te maken heeft en daarom ben ik na het afvallen door gegaan met deze gezonde leefstijl en heb ik tot op heden allerlei fases doorlopen om nóg beter te ontdekken wat écht bij mij past. Zo ben ik (expres) weer +20 kg aangekomen, daarna weer veel afgevallen en nu hecht ik heel veel waarde aan balans en gelukkig zijn.

Dus zo zie je maar, mijn journey is ook nog lang niet ten einde. Onze levens veranderen met de dag en zo ook onze eetgewoontes en sport routines. Daarom is een leefstijl zo fijn, want je kunt het precies zo laten meebuigen met de levensfase waar je je op dat moment in bevindt. Maak je eigen regels en vind de juiste balans.

fitness blog

[vc_separator]

Ontstaan van Fitaddict.nl

Tijdens mijn transformatie realiseerde ik me dat mijn leven echt onwijs was veranderd. Van roken, drinken en ongezond eten, naar een super fitte leefstijl. Dit zette me aan het denken: “Als ik dit kan, kunnen anderen het ook!” En dat klinkt natuurlijk onwijs cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Ik was namelijk de definitie van lui, onsportief en ongezond. Dat ik mijn leefstijl zo om heb kunnen gooien is iets moois en ik geloof dat jij dit ook kan.

Daarom heb ik Fitaddict.nl opgericht. Om bij jou ook die knop om te laten gaan en je te helpen bij het bereiken van je doelen. Ik weet precies hoe je je voelt als je onzeker bent over je lichaam en ontzettend graag dat overgewicht kwijt wilt raken. Ik denk dat dit iets heel moois is, want zo kan ik je nog beter helpen en informeren omdat ik me goed in je kan verplaatsen.

Mijn passie voor het helpen van mensen is onwijs groot en ik haal er ontzettend veel voldoening uit! Daarom probeer ik mijn health & fitness blog zo goed mogelijk te laten groeien en ontwikkelen. Zo post ik iedere maandag en dinsdag een weekvlog en heb ik al meer dan 600 artikelen live staan! Er komen nog heel veel meer mooie dingen aan, dus ik hoop dat je me blijft volgen om dit allemaal mee te maken!

[vc_separator]

Lezeressen over Fitaddict.nl

Hoi Louella, ik volg je sinds kort. Maar heb alle oude blogs van je site doorgelezen. Je inspireert me enorm. Wat heb je inmiddels veel bereikt. En heerlijk dat je ‘zo gewoon’ blijft. Bedankt en lieve groetjes

– Sarah

Ik kwam je profiel tegen op Instagram en via daar kwam ik hier terecht! Wat een super leuke blog zeg! Echt hij hoort nu bij mn dagelijkse check lijstje. Het staat ook in mn beginscherm You go girl!

– Clarissa

Hoi Louella. Heb een kleine 2 weken terug je blog pas ontdekt, maar in één ruk al je artikelen tot nu toe gelezen. Je journey inspireert me, en ondanks dat ik niet van echt ‘ver’ hoef te komen heb ik dankzij jou weer zin gekregen om te gaan trainen. Heeeel veel liefs en dankjewel voor je leuke schrijfsels!

– Marilou

Ik wil even zeggen, hoe blij ik ben dat ik jouw site heb gevonden!! (per toeval) Je schrijft leuk en het zijn allemaal interessante en vooral inspirerende verhalen! Nou volg ik nog wel wat meer sites, maar dit is de enige waarin ik mezelf herken. Ga zo door!!

– Floortje