Skip to main content

Yeey! Omdat jullie de eerste ‘What I Eat In a Day’ zo leuk vonden, besloot ik kort daarna om er weer één te maken. Vandaag laat ik allerlei makkelijke en snelle maaltijden zien, waaronder heerlijke kip van de markt en een kleine treat: ijs!

VLOG: Wat eet ik in één dag? – Makkelijk & Snel!

Youtube Win actie!vlog

Ik hoop dat je deze video leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want als je dat doet kan je dit onderstaande pakket winnen! Ik kies morgen 1 iemand aan wie ik dit ga opsturen. Er zit van alles in dus zeker de moeite waard. En je helpt mij er enorm mee! (Laat even een reactie achter in de comments hier of in de comments op Youtube dat je meedoet en de knop hebt geklikt. Dan heb ik je gegevens!)

vlog

Note: Let op! Voor lunch had ik dus wat van de kip die we hebben gehaald op de markt, en wat ik voor avondeten eet, is daar een leftover van. Ik ben de lunch vergeten te filmen omdat we dit in de auto terug naar huis hebben opgegeten!

4 Comments

Leave a Reply