Skip to main content

Tijd voor een nieuw voedingsdagboek in de vorm van een vlog! Ook vandaag laat ik je weer zien wat ik allemaal eet en houd ik het Healthy & High protein in de decembermaand.

Een doorsnee dag in de december maand? Dit is hoe mijn voedingspatroon er nu uit ziet. 90% healthy en zoveel mogelijk high protein en een kleine cheat aan het einde van de dag! Toch een beetje genieten en dit is de ideale balans voor mij. Ik merk dat ik vooral nu met mijn nieuwe trainingsschema echt heel goed moet letten op mijn eiwit-inname. Als ik dit niet doe blijf ik dagen zitten met spierpijn en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom laat ik je in deze vlog zien hoe een normale dag er nu voor mij uit ziet. Hopelijk kan je inspiratie opdoen voor je eigen voeding. Enjoy!

VLOG: What I Eat In A Day! | Healthy & High Protein! + Nieuw Kapsel!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply