Skip to main content

Yes! Weer een nieuwe ‘What I Eat In a Day’ live voor jullie. In dit video voedingsdagboek laat ik je zien wat ik allemaal eet op een cheatday. Ik ga naar de bioscoop, bestel pizza en eet lekker ijs.

FYI Cheatday Voedingsdagboek

Wel moet ik je er op wijzen dat deze video van eind maart / begin april is. Ik heb nog niet eerder de tijd gehad om te editten dus vandaar dat hij nu alsnog gepost wordt! Momenteel eet ik niet meer op deze manier op zaterdag. Ik houd me nu goed aan mijn calorieën en beperk dit soort cheat maaltijden omdat het niet helpt met mijn progressie. Dus met dat gezegd te hebben: tijd voor de video!

VLOG: What I eat in a (cheat) day! – Naar de bioscoop | Pizza bestellen | Vegan Ben & Jerry’s

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply