Skip to main content

Vandaag laat ik je zien wat er allemaal in mijn sporttas zit. Je ziet heel wat basic items, maar ook een paar dingen die je misschien verassen. Daarbij vertel ik ook welke supplementen ik nu gebruik en waarom.

Items uit de video shoppen:

Trainingsmateriaal:
Harbinger knee wraps
Harbinger lifting belt
Lifting straps
Koptelefoon Beats by Dre

Supplementen:
Biotine
Magnesium
Passiflora complex
Women’s best producten kan je shoppen met 10% korting met code: ‘Louella10’

VLOG: Wat zit er in mijn sporttas? + Deze supplementen gebruik ik!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply