Skip to main content

Heb je moeite met jezelf gemotiveerd te houden? Lukt het je maar niet om te trainen met warm weer? Of woon je thuis en moet je eten wat de pot schaft, maar wil je meer controle over je calorie-inname? Ik beantwoord al deze vragen en meer in deze nieuwe Q&A vlog!

Dit zijn de vragen die in deze video aan bod komen:

1. Wat is je favoriete healthy food?
2. Eten en calorie-inname wanneer je thuis woont en je ouders koken. Hoe krijg je meer controle?
3. Hoe kan je met warm weer toch het beste uit je workout halen?
4. Hoe blijf ik gemotiveerd?
5. Wat is mijn favoriete oefening in de gym?
6. Alles eten en genieten – hoe?

VLOG: Question & Answer – Over motivatie, trainen met warm weer en eten wat de pot schaft

Je kunt alleen vandaag nog meedoen met de win actie!

Hoe doe je mee met de actie om de surprise box te winnen?
Volg mij op Instagram @fitaddictnl
Subscribe je op mijn Youtube kanaal
– Laat op Instagram of Youtube een reactie achter dat je hebt meegedaan zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt!

De actie loopt tot vandaag (zaterdag 9 juni 2018) 23:59, veel succes!
Onthoud: de winnaar(es) wordt bekend gemaakt in een Instagram story op de zondag daarna. (10 juni)

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply