Skip to main content

Vandaag ga ik 4 leggings weggeven. Ik houd ervan om aan jullie terug te geven, maar dit is niet zomaar een win actie. Het heeft speciale voorwaarden en is niet voor iedereen…

Give away’s, ik houd er van! Niet alleen omdat ik houd van dingen weggeven, maar ook omdat dat het minste is wat ik kan doen om aan jullie terug te geven. Jullie kijken mijn video’s, lezen mijn blogs en volgen me op social media. Daar ben ik dankbaar voor omdat het er voor zorgt dat ik kan doen wat ik super leuk vind: waardevolle inspirerende content maken en mensen helpen fit worden!

Daarom geef ik vandaag 4 leggings weg. Ze zijn 2-3 keer gedragen, maar nadat ik op Instagram heb gevraagd of jullie dat erg vonden, werd er door meer dan 95% gestemd op ‘nee dat is niet erg!’ Ik had ze ook kunnen verkopen op een aparte Instagram pagina of Marktplaats, maar dat heeft niet mijn voorkeur. Toch is dit niet zomaar een give away. Dit is alleen bedoeld voor dames die zelf geen budget hebben voor zo’n legging. Ja, ik heb de leggings zelf al wel even aangehad, maar ik draag ze nooit en dat vind ik zonde. Daarom geef ik ze liever weg aan meiden die het wél goed kunnen gebruiken. Ik heb genoeg dus tijd om een ander er gelukkig mee te maken.

Wat moet je doen om een legging te ontvangen?

– Voldoe aan de gestelde eisen (budget)
– Plaats onder deze video een reactie dat je meedoet
– Subscribe je op mijn kanaal (abonneren = gratis)
– Like deze video

Je mag ‘m natuurlijk ook delen als je iemand kent die zo’n legging goed kan gebruiken. (graag zelfs!)

Dus plaats niet je hele levensverhaal in de comments, want het is beter om dat privé te houden en ik ga er gewoon vanuit dat als je reageert, dat je eerlijk bent en geen budget hebt.

Bedankt! Enneh, kan je niet meedoen met deze actie? Wacht dan nog even want over een paar weekjes komt er weer een actie aan!

VLOG: Ik wil dit met jullie delen – 4 Leggings weggeven + belangrijke voorwaarden (Win Actie)

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

12 Comments

Leave a Reply