Skip to main content

Nu ik meer dan twee maand in het bezit ben van mijn Fitbit Versa, heb ik een aantal dingen ontdekt door hem dag in dag uit intensief te gebruiken. Helaas ben ik niet zo enthousiast en waarom vertel ik je vandaag in deze Fitbit Versa video review!

De Fitbit Versa is een sporthorloge. Hiervoor heb ik de Charge 2 ook gehad, maar die heb ik teruggestuurd omdat het bandje steeds los liet. Erg irritant, maar nu ik de Versa uitgebreid en intensief heb getest, kan ik deze niet echt aanraden. Er zijn namelijk wat dingen voorgevallen waardoor mijn mening eigenlijk niet heel positief meer is. Benieuwd naar mijn oordeel na twee maanden intensief gebruik? Kijk dan snel de video!

Let op: dit is geen gesponsorde video. Ik heb de Fitbit Versa van mijn eigen geld gekocht.
Ik heb ook nog twee andere reviews over de Fitbit Versa geschreven, misschien vind je die ook interessant:

> Fitbit Versa – Eerste indruk
> Fitbit Versa – Na 1,5e week

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

 • Manouk schreef:

  Hey hey,
  Sinds kort kom ik regelmatig op jouw blog (vlogs volg ik trouw).
  Nu heb ik sinds afgelopen dinsdag ook de Fitbit Versa, in eerste instantie ben ik er erg blij mee.
  Maar Nu na een aantal dagen heel wat frustraties opgebouwd …grrr.
  Namelijk;
  – hij synchroniseert niet met een Huawei (p10 lite), wat in eerste instantie wel zo leek, omdat aanmelden ed wel gelukt was en koppelen. Maargoed sindsdien met geen mogelijkheid meer.. Dus heb ik nu de app op mijn Ipad gedownload en dat werkt gelukkig prima. Maar alles behalve ideaal.
  – ik heb er direct een extra bandje bij besteld. Ik heb trouwens de oranje /rosegouden variant. ( Gekocht via bol.com) En daar een rosegouden bandje bij, helaas is de kleur van het klokje van de versa totaal een andere kleur rosegoud dan die van het bandje. Jammer. Wel ben ik tevreden over het bandje, want deze heeft een magneet en is daardoor op iedere maat te maken.en kan je heel eenvoudig gedurende de dag het bandje evt iets losser of strakker doen.
  – Slaapregistratie werkt niet optimaal. Ene nacht is wel geregistreerd en andere niet.
  – traplopen geen accurate registratie. En heb ook mijn twijfels over stappenteller.

  Verder moet ik nog gaan uitvinden wat ik er allemaal mee kan. Hopelijk dat een en ander verbetert en we eraan Gewend raken. En wellicht koop ik binnenkort een nieuwe telefoon…

  Fijn te lezen iig dat jij ook niet laaiend enthousiast bent… gezamenlijk leed verzacht 😉 (enigszins)

Leave a Reply