Skip to main content

Wil je thuis trainen maar heb je geen idee welke oefeningen je kunt doen? Wat effectief is en hoe je de bewegingen moet uitvoeren? In deze video laat ik een hele fijne schouder workout zien die je eenvoudig thuis kunt doen!

De komende weken ben je bij Fitaddict aan het juiste adres want er komen nog veel meer home workouts aan! In deze nieuwe video laat ik je makkelijke en effectieve schouder oefeningen zien die je eenvoudig thuis kunt doen. Heb je geen dumbbells? Wees creatief en gebruik water flessen! Wil je een investering maken en blijf je thuis trainen? Dan kunnen deze tools handig zijn om de intensiteit van je workouts te verhogen:

Dumbbells: http://bit.ly/2CV4tjn
Een kettlebell met een medium gewicht: http://bit.ly/2R3fB0B
Mini loop elastieken: http://bit.ly/2OFPVdJ
Step bankje: http://bit.ly/2J9yagN

Ik kan het echt aanraden om (als je niet van plan bent naar de sportschool te gaan) echt te investeren in tegengewicht. Hierdoor zal je sneller meer progressie boeken omdat je spieren weerstand krijgen. Oefeningen met je lichaamsgewicht of hele lichte dumbbells zijn voor beginners prima, maar wil je het serieuzer aanpakken overweeg dan die investering in jezelf!

Hopelijk helpt deze video je bij het thuis trainen en heb je nu een beter beeld welke oefeningen je kunt doen en hoe je ze moet uitvoeren. Stay tuned want er volgen nog 3 home workouts in de komende weken.

VLOG: Thuis trainen – Schouders | Simpel en effectief

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

Leave a Reply