Skip to main content

Wil je graag mooie ronde billen? En wil je het liefst thuis trainen? In deze video leg ik je uit hoe je de basis oefeningen thuis kunt uitvoeren met dumbbells of flessen water! + Ik deel mijn ‘geheim’ voor ronde billen!

Waarom thuis trainen?

Thuis trainen kan veel fijne voordelen hebben. Zo kan je altijd snel tussendoor een workout doen en is het niet nodig om eerst helemaal naar de sportschool te rijden. Ook word je door niemand gestoord en ben je in je eigen comfort zone, wat ervoor kan zorgen dat je optimaal presteert. Geen afleidingen en 100% focus. Daarom heb ik de afgelopen weken een aantal thuis workouts opgenomen, om jou te laten zien welke oefeningen je kunt doen en hoe je deze het beste kunt uitvoeren. Ik hoop dat deze video’s jou ondersteunen en op weg helpen als je niet goed weet waar je moet starten!

Een aantal tools die ik kan aanraden als je veel thuis sport:

Dumbbells: http://bit.ly/2CV4tjn
Een kettlebell met een medium gewicht: http://bit.ly/2R3fB0B
Mini loop elastieken: http://bit.ly/2OFPVdJ
Step bankje: http://bit.ly/2J9yagN

VLOG: Thuis Trainen – Benen & Billen + Mijn ‘geheim’ voor ronde billen!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply