Skip to main content

Hoe plan ik mijn dagen en weken? Hoe zorg ik dat ik ondanks die shitload aan to-do’s toch overzicht behoud en mijn doelen behaal? Ik deel mijn 4 stappenplan!

VLOG: Hoe plan ik mijn dagen & weken? Mijn 4 stappen naar overzicht en het behalen van doelen

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Susan schreef:

    Ik dacht altijd dat de weg naar een gezondere lifestyle wel spontaan kan zijn. Ik weet het al, dat de planning inderdaad heel belangrijk is. Om mijn maaltijden en workouts plannen gebruik ik de applicatie Fitatu.

Leave a Reply