Skip to main content

Whoop! 2020 is al bijna, dus tijd voor een nieuwe planner! Ik deel mijn Bullet Journal opzet en geef 5 handige tips voor Bullet Journaling.
Vlog 1 van 2. Dit zou eerst een uitgebreide video worden over Bullet Journaling én planning tips, maar dat zou ervoor zorgen dat deze vlog langer werd dan 30 minuten. Daarom komt donderdag het tweede deel van deze video met 5 korte planning tips.

VLOG: 5 Tips voor Bullet Journaling | Planner Historie & Bullet Journal ‘Flip trough’ 2020

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply