Skip to main content

In deze shoplog laat ik je zien wat ik aan speciale voeding heb besteld. Van mijn lievelings producten tot nieuwe ontdekkingen, er zit van alles bij!

VLOG: Speciale Voeding Shoplog – Favoriete producten, nieuwe koekjes en spreads!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Ingrid schreef:

    Hoi,
    Even een vraagje, waar haal jij die Low Carb Proteïne wrap vandaan. Ik heb gekeken bij afvallen met Bregje maar daar zie ik alleen zonder die proteïne. Leuk dat je alles zo eerst test voor ons.

    Graag hoor ik van je.

    Ingrid

Leave a Reply