Skip to main content

Een spontane shoplog met heel wat toffe producten die ik het liefst koop als ik me niet helemaal fit voel. Laat je inspireren en probeer eens wat nieuws!

Boodschappen shoplog – Boost yourself: gezonde en leuke nieuwe producten!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Linda schreef:

    Yummy, ik word er honger van! Vooral deze proteine pannenkoeken. Ik probeer namelijk antaal gegeten koolhydraten te vermideren, ik gebruik daarvoor de applicatie Fitatu.

Leave a Reply