Skip to main content

Ik vertel je het volledige verhaal achter mijn bril, maak een smoothie met mijn nieuwe blender en bak tussendoor een snelle carrotcake…

Day in the life – Het verhaal achter mijn bril | Nieuwe blender proberen & Carrotcake bakken in 10 min

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Carla schreef:

    Wat een prachtige onesie! Mag ik vragen waar heb je deze gekocht? Mijn dochter is gek op avocado’s en zou het super leuk vinden! Ik gebruik mijn blender ook vaak, makkelijk en snel om iets lekkers en gezond maken. Lekkere recepten voor coctail zoek in in mijn telefoon, in de applicatie Fitatu.

Leave a Reply