Skip to main content

Altijd al willen weten hoe mijn gehele voedingspatroon er nu uitziet? Ik neem je mee in mijn voorraadkastjes en koelkast en laat je precies zien wat ik wekelijks eet!

Mijn voedingspatroon nu + Voorraadkast & Koelkast tour (nieuwe producten!)

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

 • Ilham schreef:

  Hoi,

  Al een tijdje ben ik bezig met het maken van een home workout schema voor mezelf. Zelf dacht ik aan een soort van full body worktout schema. Dat ik ongeveer 7 oefeningen doe per deel voor mijn, buik, armen schouders (doe ik samen) en benen en billen (doe ik samen). Alleen heb ik geen idee of dit goed is en of het gaat werken. Zelf train ik 1 uur en dat 3 keer per week. Over het aantal sets heb ik nog geen idee. Ik lees vaak dat je de ene week zwaarder moet trainen en de andere week weer lichter. Geen idee of dit wel klopt? Mijn laatste vraag is om hoeveel weken moet ik dan zo’n schema aanpassen? Of moet ik elke keer als ik train andere oefeningen pakken. Wat ik nog wil vermelden is dat ik probeer aan te komen geen idee of het relevant is.

  Hopelijk kan je mij helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Ilham

Leave a Reply