Skip to main content

Ook deze week deel ik weer een nieuwe workout video met jullie. Ik ben enorm fan van uptempo trainen en circuits. En dat is ook precies wat je terug gaat zien in deze legday video! Hij is best pittig, maar dat is juist wat we willen. Let’s go!

Legday Sportschool workout

Het trainen van benen is één van mijn favoriete spiergroepen om te trainen. Het is intensief en ik kan er helemaal kapot door gaan. Het enige nadeel is dat ik er altijd heel veel extra trek door krijg, haha. Zoals je wellicht weet ben ik echt gek op uptempo trainen en vind ik het super fijn om lekker door te pakken tijdens mijn workouts. Natuurlijk wél met de juiste uitvoering want anders heeft het geen zin. Mijn herhalingen zitten momenteel op 12-15 omdat ik nog aan het cutten ben en omdat ik deze vorm van trainen nu het fijnst vind. Door veel herhalingen train je meer voor uithouding en conditie en dat vind ik heerlijk! Ik hoop dat jullie deze workout ook fijn zullen vinden. Natuurlijk moet je ‘m qua gewichten aanpassen op wat goed voelt voor jou en wat haalbaar is. Ook is het niet verplicht om alles zo snel achter elkaar door uit te voeren, want dit is mijn voorkeur en dat hoeft natuurlijk niet de jouwe te zijn! Ik krijg veel vragen over hoe mijn workouts er uit zien en daarom maak ik deze video’s.

Wat je moet weten bij deze sportschool workout:
– De ‘vrije’ oefeningen waar ik mee begin, zijn onderdeel van het circuit wat ik ook in het schema laat zien
– Deze oefeningen doe je 10-12 keer. Hier heb ik voor gekozen omdat het heel intensief is.
– Na alle circuit oefeningen gedaan te hebben, neem ik altijd even een kleine minuut rust en dan begin ik weer van voor af aan.
– De geïsoleerde oefeningen doe je dus pas nadat je het hele circuit 4 x gedaan hebt.
– Kapot gaan is gegarandeerd!

De workout video

Gratis trainingsschema

Ben je na het zien van deze video helemaal enthousiast geworden en wil je dit nu zelf ook gaan doen in de sportschool? Dan heb ik iets heel leuks voor je. Je kunt hieronder geheel gratis het bijbehorende schema downloaden. Dus wil je een keer wat anders en lijkt het je leuk om nu zelf je benen te trainen op de ‘Fitaddict Manier?’ Haha, dan moet je echt even het schema downloaden! Laat je het me weten wanneer je ‘m hebt uitgevoerd? Ik vind het super leuk om van je te horen!

Je kunt het schema gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

One Comment

Leave a Reply