Skip to main content

Vandaag heb ik een nieuwe video voor je waarin ik je mijn favoriete buikspieroefeningen laat zien. Het zijn eenvoudige oefeningen die zowel voor beginners als gevorderden goed te doen zijn. Ook krijg je een gratis schema zodat je makkelijk je progressie kunt bijhouden als je deze workout zelf thuis ook gaat doen!

In deze video deel ik mijn favoriete buikspieroefeningen die je heel eenvoudig zelf thuis kunt doen in maar 10 minuten. Iedere oefening doe ik 3 keer met 12 herhalingen. Zelf train ik zo’n drie keer per week mijn buikspieren en is het echt aan te raden om een sterke core te ontwikkelen, vooral als je veel grote oefeningen doet zoals een squat of een deadlift.

Buikspieroefeningen / Abs – 10 min. Home Workout

Download gratis het bijbehorende schema

Wil je zelf ook direct aan de slag? Dat kan! Download het bijbehorende trainingsschema gratis en houd je progressie bij. Download het schema door hieronder op de knop te drukken.

buikspieroefeningen

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

3 Comments

Leave a Reply