Skip to main content

Op zoek naar een goed trainingsschema voor droog trainen of afvallen? Dan ben je aan het goede adres! Met dit 5 dagen schema boek je gegarandeerd mooie resultaten. Let’s go!

Gratis trainingsschema droog trainen / afvallen

Yes! Ik heb eindelijk weer een gratis trainingsschema droog trainen / afvallen voor jullie. Het is een tijdje geleden sinds ik een workout heb gedeeld en daarom leek het me leuk om dit weer op te pakken. Ook is er in geen tijden iets nieuws op mijn gratis download pagina geplaatst, dus daar wordt ook weer nieuw leven ingeblazen.

Niet voor beginners

Als je al een tijdje traint en de weg weet in de sportschool en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, dán is dit schema voor jou. Voor beginners wil ik deze niet aanraden omdat het hier en daar wat meer ingewikkelde oefeningen bevat. Dus als je net start wil ik adviseren om even verder rond te kijken op de download pagina want er staat ook genoeg voor jullie op!

5 dagen inclusief cardio & abs dag

Het is een schema voor zo’n 5 dagen, waarvan 1 dag bestaat uit cardio en buikspieren. Deze schema’s zijn natuurlijk al door en door getest door mij en ik merk dat ik het fijn vind om ook een dagje geen ‘echte’ krachttraining te doen, maar gewoon wat buikspieren en cardio te pakken. Heerlijk voor de afwisseling en goed voor je conditie. Ik heb niet gespecificeerd wat voor cardio je dan moet doen, want dat is geheel aan jou. Of je nou 30 minuten gaat fietsen, roeien of op de crosstrainer springt, doe wat je leuk lijkt en waar je op dat moment zin in hebt.

trainingsschema droog trainen

Lekker divers!

Verder spreekt het voor zich. Voor iedere oefening 12 herhalingen en 4 sets, dus je gaat er gegarandeerd lekker van zweten. Echt een top workout en er zitten veel diverse oefeningen in! Ik hoop dat de schema’s je zullen bevallen. Laat me daarom ook weten wat je ervan vindt! Tag me in je Instagram stories als je ze geprint hebt of schrijf een comment onder dit artikel.

En let op: 1x inschrijven = toegang tot een hele database vol gratis downloads, trainingsschema’s, voedingsschema’s, maandelijkse fit calendars en guides! Whoop!

Trainingsschema downloaden

Je kunt het schema spieropbouw gratis downloaden via mijn download pagina. Je moet je alleen nog even aanmelden met je e-mailadres. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin het wachtwoord tot de pagina. Bewaar deze mail goed als je later nog eens wilt inloggen. Deze database wordt namelijk vaak geupdate!

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Help ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Zoek even terug in je mailbox en zorg dat je de bevestigingsmail weer naar boven haalt. Daar vind je het wachtwoord weer en kan je ‘m direct invullen op de pagina. Kan je hem echt niet vinden? Stuur dan even een berichtje op Instagram of een mailtje naar info@fitaddict.nl!

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

4 Comments

Leave a Reply