Skip to main content

Vandaag deel ik 4 makkelijke en snelle recepten voor gezonde, snelle smoothies met proteïne. Deze gezonde smoothies kan je nemen voor het ontbijt of als een heerlijke snack. Ik hoop dat je deze ideeën zal gaan uitproberen en dat je er inspiratie uit kunt halen.

Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk diverse smaken te bedenken. Dit zie je in de video:
– Een chocolade koffie smoothie
– Pre workout smoothie met pindakaas
– Framboos banaan smoothie
– Groene smoothie

Probeer ze eens uit en je kunt bijvoorbeeld amandelmelk vervangen door welke melk je maar wilt en waar ik een halve banaan gebruik, kan je een hele nemen. Het is allemaal up to you en volledig aanpasbaar aan jouw doelstelling! Enjoy!

Voor meer recepten, kijk ook eens op mijn recepten pagina!

VLOG: 4 Recepten voor Gezonde Smoothies met Proteïne!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • helen schreef:

    oooo looks so great ! I will use this recipe today and do this 🙂 and did you know that in Fitatu you can detailed information on the nutritional intake (calories, proteins, fats, carbohydrates) and it’s very simple 🙂 ? try it

Leave a Reply