Skip to main content

Woohoo, mijn aller eerste gym workout is een feit! Een tijdje geleden vroeg ik jullie wat er miste op mijn blog en een veel genoemd onderwerp was: workouts! Daarom heb ik vorige week mijn eerste home workout gedeeld en vandaag laat ik jullie mijn training voor schouders, biceps en buik zien.

De struggle voor een sportschool workout video

Het was voor mij echt een dingetje om te beginnen met het opnemen van training video’s in de sportschool. Waarom? Omdat het voor mij heel raar voelde om mezelf te filmen tijdens het trainen. Ik vind het namelijk heel fijn om ieder uur die ik in de sportschool besteed, ook daadwerkelijk keihard te knallen. Als ik dan video’s moet opnemen, haalt dit mijn focus een beetje weg. Daarbij vind ik het lastig om mijn camera neer te zetten. Veel mensen zien dat ik dit aan het ‘opzetten’ ben en ik voel me dan erg bekeken. Dat is een mentaal dingetje, haha. Maar ook denk ik dat die mensen liever niet op beeld willen en daarom moet ik ook heel goed opletten dat er zo min mogelijk -en het liefst geen- mensen in beeld komen. Ik heb hier ook een opmerking over gehad, dat ik daar op moest letten. Dit kwam van de werknemers van de Basic Fit zelf, en het was geen negatieve opmerking, maar meer zo van: ‘Even opletten.’

Ik snap dit heel goed en respecteer dit. Daarom moest ik even een manier vinden om mijn workout in de sportschool te kunnen filmen zonder dat er mensen in beeld zouden komen. Natuurlijk kan ik dit niet voor ieder filmpje 100% garanderen, maar als ik de focus op mezelf leg, denk ik dat het niet heel erg is als er een paar mensen door het beeld lopen. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel meer leuke gym workouts voor jullie kan opnemen want het is een veel gevraagd onderwerp!

Schouder workout

Vandaag laat ik je mijn schouder workout zien. Schouders is één van mijn favoriete spiergroepen om te trainen. Niet alleen omdat ik er echt kapot mee kan gaan, maar ook omdat ik het altijd voel branden (zowel tijdens, als na de training). Ik ben enorm fan van supersetjes en uptempo trainen en dat is dus ook wat je terug ziet in deze sportschool workout. De oefeningen kan je los van elkaar uit voeren, maar je kunt er ook voor kiezen om er een paar achter elkaar te doen. Mijn huidige herhalingen zit op 12-15 omdat ik dit fijn vind tijdens het droog trainen en cutten. Ik ga er lekker van zweten en kan mezelf echt tot het uiterste pushen. Heerlijk!

Gratis download

Deze schouder workout heb ik net als bij de thuis sporten video ook weer in een schema gezet. Zo kan je deze training makkelijk zelf toepassen en heb je gelijk iets om aan vast te houden. Je hebt de uitvoering gezien in de video en daarna is het natuurlijk tijd om het zelf te doen! Ik hoop dat deze video je zal helpen en inspireren en dat je met behulp van deze gratis download weer wat nieuwe ideeën hebt voor je eigen trainingen.

Je kunt het hele werkboek gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Leave a Reply