Skip to main content

YES! Eindelijk weer een échte vlog online. Ik merk dat het me steeds ietsje makkelijker af gaat, maar blijf het toch wat ongemakkelijk vinden. In deze video zie je dat ik onwijs veel van mijn haar geknipt heb (wat eigenlijk niet helemaal de bedoeling was), ik neem je mee shoppen (en laat je daarna zien wat ik allemaal gekocht heb), naar de bios en ik heb mijn voeding van die dag ook gefilmd!

VLOG: Mijn haar is TE kort geknipt + Shop- & Foodlog!

Even een side note voor deze vlog voordat er misverstanden ontstaan: ik heb gezegd dat ik nu nog maar 1 cheatmeal doe ivm met mijn Final Cut fase. Dit heb ik ook gedaan, maar je ziet me wel witbrood eten en popcorn. Dit is het enige wat ik die dag heb gegeten + de pizza. Bij elkaar kwam het ongeveer uit op zo’n 2500 calorieën en dat is voor mijn doen ontzettend netjes! Ik zag er daarom ook vrijwel niks van terug op de weegschaal dus mocht je daar vragen of opmerkingen over hebben dan is dit bij deze de toelichting :)! Het was echt een super leuke dag en ik hoop dat jullie dit soort video’s leuk vinden om te zien. Enjoy watching en een fijne dag toegewenst!

Leave a Reply