Skip to main content

Aangezien ik al een tijdje geen nieuwe home workout meer heb opgenomen, leek het me de hoogste tijd. Dit keer gaan we lekker intensief cardio doen. Natuurlijk heb ik er ook weer een gratis schema bij, dus laten we snel van start gaan!

Home Workout – Cardio + GRATIS schema!

Home Workout Cardio – Download het schema

Ben je na het zien van deze video helemaal enthousiast geworden en wil je dit nu zelf ook thuis gaan doen? Dan heb ik iets heel leuks voor je. Je kunt hieronder geheel gratis het bijbehorende schema downloaden. Laat je het me weten wanneer je ‘m hebt uitgevoerd? Ik vind het super leuk om van je te horen! Je kunt het schema gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

3 Comments

Leave a Reply