Skip to main content

✨?Welkom in 2018! Misschien heb je al nagedacht over nieuwe doelen, nieuwe dromen en dingen die je wilt waarmaken in het nieuwe jaar. Het maakt niet uit of je nou een frisse start nodig hebt om concreet met je doelen te beginnen, of dat je er al een maand mee bezig bent. Je bent er ten minste mee bezig. Want vergeet niet dat er talloze mensen zijn die eigenlijk nooit doelen stellen, dus het feit dat je er al over na denkt en actie wilt gaan ondernemen is een goed begin✨

??✨Want actie, daar begint het mee. Zonder actie gebeurt er niks. Want je kunt natuurlijk ontzettend veel uitspreken en dingen zeggen die je wilt doen, maar als er uiteindelijk weer een heel jaar niks gebeurd, tja… Waarom stel je dan nog die “zogenaamde” doelen? En denk niet: ‘Als ik ..x.. heb/ben, dàn kan ik echt blij en gelukkig zijn.’ Laat het niet afhangen van het wanneer je iets ‘bent’ of wanneer je iets ‘hebt’. Doelen stellen en vooruit kijken is goed, maar vergeet niet in het ‘NU’ te leven en te beseffen wat je NU allemaal al hebt, bent en hebt bereikt. Wees trots. Own it?

?Over het NU gesproken, een van de grootste dingen waar ik het afgelopen jaar over heb geleerd is het bewustzijn creëeren in het dagelijks leven?Dit omdat het de sleutel is om van mijn angst en paniek aanvallen af te komen?Realiseer je waar je bent. Focus je af en toe op je ademhaling, de stappen die je zet, de mensen om je heen… Leef je leven niet door een schermpje want dan, dán vliegt de tijd pas echt voorbij. En we hebben er al niet zo veel van. De tijd vliegt. Dus ga er helemaal voor dit jaar en laat het niet ongemerkt aan je voorbij gaan. Kom uit je comfort zone, pak kansen, blijf niet hangen in negativiteit en beleef met volledige aandacht alle mooie dingen die op je pad komen?✨

?✨Happy 2018 dikke kus voor jullie allemaal!✨?

Leave a Reply