Skip to main content

Door genoeg slaap fit worden? Jazeker! Slaap is super belangrijk bij het behalen van je doelen en dit zijn de belangrijkste voordelen die je moét weten!

Slaap is zó belangrijk

In deze vlog vertel ik je precies waarom slaap in het algemeen zo belangrijk is. Maar als je wilt afvallen of gezonder wilt gaan leven, kan dit een nog grotere rol spelen. Er gebeurt namelijk van alles terwijl je slaapt en in deze video ga ik dat allemaal aan je uitleggen. Ik bespreek verschillende hormonen en welk effect deze hebben op je lichaam. Een video bomvol informatie, dus klik die play button en doe daarna even een dutje, haha!

VLOG: Door genoeg slapen fit worden – De belangrijkste voordelen die je moét weten!

Samenwerking

Deze video is in samenwerking met het Emma matras. Emma is door de consumentenbond 2 keer op rij verkozen als beste uit de test voor 2017 en 2018!
> Meer informatie over het matras

Wat vind ik van het Emma matras na 2 weken slapen?

Het is echt een enorme verbetering als ik het vergelijk met hoe we eerst sliepen. De oude matrassen waren doorgezakt en je kon de vering er door heen voelen. Alles behalve comfortabel dus dit is echt onwijs fijn. Ik heb de eerste twee weken ontzettend lekker geslapen en daar speelt dit nieuwe matras zeker een onwijs grote rol in. Blij mee!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply