Skip to main content

Dit nieuwe schema voor spieropbouw is lekker afwisselend. Ik heb een combinatie gemaakt van basic en minder basic oefeningen om de uitdaging er in te houden. Download het schema nu gratis!

Het was best fijn de afgelopen weken. Lekker naar de gym gaan wanneer ik zin had. Beetje hardlopen en maar 3 tot 4 keer per week trainen. Maar nu, nu is het tijd om er weer met volle kracht tegenaan te gaan. Om al mijn energie weer in krachttraining te steken, want van hardlopen verlies ik mijn gains, haha.

Niet meer hardlopen

Nee, zonder dollen. Ik denk dat ik nu pas realiseer dat ik de afgelopen weken gewoon geen zin en geen puf had voor krachttraining. Ik ging niet meer met enthousiasme naar de gym voor een power workout, behalve als hardlopen op de planning stond. Want dat was echt even een ding. Ik kon na een lange intensieve werkdag even alles van de dag eruit rennen, en dat voelde goed. Dat had ik ook nodig. Maar nu ik vakantie heb is het tijd om het ritme weer op te pakken en weer flink aan de slag te gaan met kracht. Ik zeg niet dat ik niet meer ga hardlopen want een 5K kan natuurlijk prima op zijn tijd, maar 3x per week een run, dat zit er niet meer in!

Geen zin om te trainen

En ik denk ook dat het komt doordat ik gewoon geen leuk schema meer had. Ik probeerde een ouder schema weer te hergebruiken, maar dat was niks. Heel veel oefeningen vond ik gewoon niet leuk of daar had ik geen zin in. En tja, soms moet je ‘zin maken’ maar bij mij ging dat echt even over in: ik wil niet trainen. En dan, dan is er iets mis. Want Fit Addict die geen zin heeft in trainen? Dat is niet oké! Dan weet ik ook dat er iets moet veranderen en dat ik weer een nieuwe impuls nodig heb. Dat ik weer iets nieuws moet doen wat mijn vuur weer laat branden. En zie daar: een nieuw schema!

Eigenlijk heb ik bij dit schema gewoon heel wat van mijn favoriete oefeningen gebundeld met een paar nieuwe die ik nog niet zo vaak heb gedaan. Ook heb ik er een paar toegevoegd waar de beweging wel hetzelfde van is, maar de ‘tool’ anders. Dus een deadlift met een kettlebell bijvoorbeeld. Gewoon om het wat te veranderen en minder basic te maken.

Schema spieropbouw

Zelf kan je ook weer aan de slag met deze trainingsschema’s. Het is bedoeld voor 4 dagen en is onderverdeeld in 4 sets van 10 reps. Ik vind 10 herhalingen altijd enorm fijn, omdat het er niet te weinig zijn, maar ook niet teveel. De balans is precies goed! Spieropbouw staat centraal tijdens deze workouts dus wees ook niet bang om zware gewichten op te pakken.

Trainingsschema downloaden

Je kunt het schema spieropbouw gratis downloaden via mijn download pagina. Je moet je alleen nog even aanmelden met je e-mailadres. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin het wachtwoord tot de pagina. Bewaar deze mail goed als je later nog eens wilt inloggen. Deze database wordt namelijk vaak geupdate!

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Help ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Zoek even terug in je mailbox en zorg dat je de bevestigingsmail weer naar boven haalt. Daar vind je het wachtwoord weer en kan je ‘m direct invullen op de pagina. Kan je hem echt niet vinden? Stuur dan even een berichtje op Instagram of een mailtje naar info@fitaddict.nl!

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

One Comment

  • Patricia schreef:

    Ik ben zeer benieuwd naar het trainingsschema, want ik wil naast crossfit en bodycombat ook zelf gaan trainen, maar ben inspiratieloos.

    Ik ontvang alleen helaas geen email met wachtwoord na aanmelding. Ook niet in mijn spamfolder. Heb je die mail goed ingesteld in Mailchimp?

Leave a Reply