Skip to main content

Wil je jouw benen & billen trainen in de sportschool? Maar heb je geen idee welke oefeningen je kunt doen? Kijk dan snel deze video en download het gratis schema!

11 oefeningen – De keus is aan jou!

Deze oefeningen zijn exact de oefeningen van de nieuwe schema’s die ik afgelopen woensdag heb gepubliceerd. Daar kan je dit schema ook downloaden. In de video staat ook een disclaimer dat 11 oefeningen natuurlijk wel wat veel is. Persoonlijk vind ik het heel fijn om er zoveel te doen op een legday. Het is niet nodig, maar wou toch graag veel diverse bewegingen laten zien zodat je er voor kunt kiezen om ze allemaal te doen, of er 4-5 uit te halen. Ik train op zo’n dag alleen benen en geen andere spiergroep.

> Download het schema hier

VLOG: Benen en Billen trainen in de sportschool (spieropbouw) + Gratis schema

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

Leave a Reply