Skip to main content

Waah! Dit is het project waar ik al een aantal weken mee bezig ben geweest. Een heuze Fitaddict Shop! In dit artikel wat meer informatie plus een kortingscode van 15% op alle producten…

Waarom een shop?

Dag in dag uit doe ik mijn best om goede, waardevolle content voor jullie te produceren. Niet alleen met mijn blogs maar ook video’s en gratis downloads. Toch begon het te kriebelen om nóg wat meer te doen. Ik ben officieel Designer (grafisch) en heb zo veel creatieve ideeën in mijn hoofd, dat moet er gewoon uit! Dus ik dacht, waarom niet deze twee krachten bundelen tot een super gave shop vol met motiverende, inspirerende en ook grappige items?! Zo ontstond het idee en nu is het werkelijkheid.

Enneh: We hebben allemaal wel eens een steuntje in de rug nodig. Soms mis je nét dat kleine beetje motivatie om je doelen te behalen. Het is niet altijd makkelijk, maar met deze producten word je dag in dag uit aan je doelen herinnerd en blijf je vechten tot je jouw succes hebt bereikt!

fitaddict shop

Partner met Spreadshirt

Maar naast al het werk voor mijn blog en alle video’s heb ik weinig tijd om ook nog pakketjes te gaan versturen en de hele klantenservice op me te nemen. Daarom ben ik partnerschap aangegaan met Spreadshirt. Dit bedrijf stelt mij in staat om designs aan te leveren, producten te ontwerpen en te verkopen terwijl zij de productie, verzending en service regelen. En ik heb niet ‘zomaar’ voor hun gekozen, want ik heb zelf al heel wat mooie dingen bij ze besteld, dus met kwaliteit en service zit het wel goed! En heb je iets gekocht, maar past het helaas niet? Stuur het terug! Je hebt 30 dagen recht van teruggave.

Wat kan je verwachten?

In de shop vind je truien, t-shirts, mokken, bidons en super leuke stoffen tasjes. Ik heb me niet laten beperken tot fitness gerelateerde onderwerpen, maar ook grappige teksten en quotes toegevoegd. De komende tijd zal ik de shop vernieuwen met nieuwe designs, dus kijk ook regelmatig voor updates!

fitaddict shop

-15% Korting op alles!

De shop is nu nét geopend en als openingsactie mag ik jullie 14 dagen lang 15% korting geven! De code vind je in de shop (in de bovenste balk staat het aangegeven!) Woohoo, dus nog genoeg tijd om een leuk Sinterklaas cadeautje óf kerstcadeautje voor iemand te kopen. Aaah, ik ben zo enthousiast. Ik hoop echt dat jullie dit leuk vinden, enjoy!

One Comment

Leave a Reply