Skip to main content

Het is alweer even geleden dat ik iets heb gedeeld over mijn angst- en paniekaanvallen. Hoe gaat het daar nu mee? Ben ik alweer de oude en wat zijn de nieuwe stappen die ik heb ondernomen? Ik praat je bij!

VLOG: Paniekaanvallen – Update: Hoe is het nu met me? + Nieuwe hulp inschakelen?

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Melanie schreef:

    Oooooh wat is dit herkenbaar. Alleen heb ik het met me blaas en niet met me darmen. Dit begon zo’n 16 jaar geleden en op een gegeven moment zat ik alleen nog thuis met me straatvrees. Toen ontdekte ik dat ik zwanger was en moest ik van me eigen met kleine stapjes de deur uit gaan want een kind moet toch naar buiten kunnen. Langzaam aan ging het beter ik durfde steeds verder maar met de auto of naar een vreemde plek dat was nog de hel. Ik zoek van te voren waar pompen zijn zodat ik naar de w.c kan etc maar ook dat zakte af. Op een gegeven moment ging ik met het vliegtuig naar een vreemd land en kreeg ik zelfvertrouwen. Helaas heb ik 3 jaar geleden een terug val gehad en die werd van kwaad tot erger. Ik blijf dingen doen maar met een auto rit van 1,5 uur moeten we soms 6x stoppen voor de w.c dus dat is echt piep en niet handig voor mijn vriend. Afgelopen zaterdag wilde me vriend na de bios ik was al heel de dag ziek omdat ik het spannend vond. Toen ik meeging en we waren daar zakte het langzaam aan weg. Maar mijn angst blijft dus elke dag een strijd. Ik hoop weer net als de eerste keer uiteindelijk weer zo te groeien dat ik niet meer continu naar de wc hoef als we ergens heen gaan. Ik ben echt reuze benieuwd hoe de hypno theraphie werkt.

    En idd gewoon positief blijven en knokken want zoals je kan lezen heb ik het overwonnen dat duurde zo’n 10 jaar en toen helaas een terug val maar ook die ga ik overwinnen.

Leave a Reply