Skip to main content

De afgelopen 6 weken heb ik een nieuw trainingsschema gevolgd voor kracht opbouwen en het is zeer goed bevallen! Daarom is het vandaag de hoogste tijd om dit met jullie te delen als gratis download.

Gericht trainen met een trainingsschema

De reden dat ik graag met een trainingsschema sport, is zodat ik mezelf echt scherp houd. Dat ik niet zomaar de gym in duik en ‘maar zie wat ik ga doen.’ Ik houd van een gericht plan van aanpak waarmee ik echt vooruitgang kan gaan boeken. En dat doet dit schema. Niet alleen zorgt het voor meer kracht, het heeft ook nog eens een hele fijne verdeling van de dagen.

Tweaken en aanpassen

Gaandeweg heb ik allerlei aanpassingen aan dit trainingsschema gemaakt. Soms is het namelijk zo dat ik teveel oefeningen heb toegevoegd, of dat bepaalde combinaties niet helemaal fijn werken. Daarom test ik de schema’s altijd eerst zelf voor een paar weken, voordat ik deze aanbiedt als gratis download. Ik wil dat jij een zo optimaal mogelijke workout hebt en dat kan natuurlijk alleen als ik ze zelf ook heb geprobeerd!

Lekker zweten

De 10 herhalingen per set werken voor mij heel fijn. Het zijn er niet teveel, maar ook niet te weinig. Altijd als ik rond de 8 reps zit, merk ik dat ik erg weinig zweet en dat is voor mij toch wel een indicatie van een goede workout. Tuurlijk ligt je focus bij minder herhalingen meer op korte krachtsinspanning, maar ik voel me toch liever vies en zweterig na een trainingssessie, dus dit is perfect.

Gratis downloaden

Je kunt het trainingsschema voor kracht opbouw nu gratis downloaden. Omdat er momenteel een kleine technische bug in mijn download pagina zit, kan je hem nu (zonder je eerst aan te melden) direct downloaden! Enjoy!
ONTHOUD: Ik doe hard mijn best om deze schema’s te maken. Kopiëren en verspreiden als jouw eigen wordt niet op prijs gesteld.
downloaden

Leave a Reply