Skip to main content

Thuis sporten en krachttraining doen? Ik heb een trainingsprogramma voor je! Vandaag dag 1 (benen en billen) en dag 2 (schouders en triceps). Let’s do this!

VLOG: Thuis sporten krachttraining – Dag 1 & 2 | Benen, Billen, Schouders & Triceps

Schema’s downloaden

Bij deze video’s komt ook een pakket met schema’s. Die kun je vinden op mijn Instagram account (@fitaddictnl) onder de highlights, maar je kunt ze ook downloaden. Klik hier om alle schema’s op te slaan.

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

2 Comments

Leave a Reply