Skip to main content

Wat zijn de voor- en nadelen van calorieën tellen? En hoe ben ik overgestapt op eten op gevoel? Ik vertel je er alles over en beantwoord al jullie vragen.

VLOG: De voor- en nadelen van calorieën tellen + Q&A: Eten op gevoel: hoe overgestapt? Hoe eet ik nu?

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Lisanne schreef:

    Op gevoel eten is goed, maar in het begin van wat gezondere lifestyle te hebben is calorieen tellen zeer belangrijk. Zo kunnen wij de wat intuïtie krijgen. Ik gebruik de calorieen teller op mijn mobiele telefoon, het het Fitatu.

Leave a Reply