Skip to main content

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik iets kon maken voor mensen die graag thuis willen sporten. Natuurlijk wil ik dat! Ik heb mijn aller eerste home workout video opgenomen om thuis benen te trainen. Daarbij heb ik er ook een gratis schema bij gemaakt, zodat je die kunt printen en wekelijks kunt uitvoeren.

Waarom thuis sporten?

Voor veel mensen is het niet mogelijk om naar een sportschool te gaan. Het is te duur of het zit niet in de buurt waardoor het niet heel toegankelijk is. Dit is super jammer want dit kan een belemmering zijn om jouw fitte leefstijl in gang te zetten. Daarom is thuis sporten ideaal. Ik heb met mijn workout video 100% rekening gehouden met de mensen die geen dumbbells, elastieken of andere tools hebben om mee te trainen. Voor deze workout heb je absoluut niks nodig behalve twee objecten die iedereen wel in zijn huis heeft: een klein krukje en een stoel. Hoe makkelijk wil je ‘t hebben? Easy peasy. Dus, nu geen excuses meer. We gaan knallen!

#1. Home Workout – Legday

Download gratis het bijpassende schema!

Nu je mijn uitvoering hebt gezien, kan ik me goed voorstellen dat je dit natuurlijk ook op papier wilt hebben zodat je het zelf thuis kunt doen. Daarom heb ik een schema opgesteld waar je je progressie mee bij kunt houden. Ook als je besluit om wel gewichten te gebruiken bij deze workout, is daar ruimte voor om dat in te vullen. Ik hoop dat je nu weer een stukje dichter bij jouw doel kunt komen en fijn kunt trainen in je huiskamer. Veel succes!

Je kunt het schema gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Leave a Reply