Skip to main content

Heb jij ook zo’n zin in het nieuwe jaar? En kan je niet wachten om met je nieuwe doelen te beginnen en een fantastische start te maken? Leuk! Dan heb ik nog een extraatje voor je die je daar bij gaat helpen.

Fitaddict Maandelijkse Kalender

Als je me volgt op social media kan je je misschien wel herinneren dat ik laatst in mijn stories de vraag stelde of jullie het tof zouden vinden als ik iedere maand een motivational kalender uitbreng. Meer dan 80% was erg enthousiast en daarom leek het me handig om vandaag de eerste kalender uit te brengen! Het is natuurlijk de kalender voor de maand januari. Iedere maand rond de 25ste zal er een nieuwe kalender uitkomen voor de daarop volgende maand. Zo heb je nog een aantal dagen om alvast te plannen wat je doelen gaan zijn voor die volgende maand en kan je een recap maken van hoe het afgelopen maand is gegaan.

Want het is niet alleen erg belangrijk om concrete doelen te stellen, maar ook om terug te blikken en te kijken wat er goed ging en waar je verbeterpunten liggen. Daarom bestaat iedere kalender uit twee pagina’s. Op de eerste pagina zie je de hele maand en kan je per dag opschrijven welke workout je wilt gaan doen op die dag en je vindt er ook een vlak waarin je kunt invullen wat je doel voor die maand is (motivatie). Zo wordt het makkelijker om je doelen te behalen omdat je de dingen per maand bekijkt en zo in kleine stapjes naar je hoofddoel kunt werken. Op de tweede pagina vind je het evaluatie formulier. Hier kan je aangeven waar eventuele verbeterpunten liggen, wat je geleerd hebt, welke uitdagingen je aan bent gegaan en waar je dankbaar voor bent.

kalender

Ik hoop dat dit jou gaat helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Wil je nog wat meer tips, dan zijn deze artikelen misschien ook handig voor je:
> Goal Setter Goal Getter werkboek
> Alles over mijn journey begin 2014
> Onthoud dit bij het stellen van doelen

Aan de slag!

Nu je de achtergrond informatie hebt bij dit werkboek is het tijd om aan de slag te gaan. Je kunt het hele werkboek gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP: Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Leave a Reply