Skip to main content

Heb je soms ook geen flauw idee wat je moet doen in de sportschool en mis je wat structuur? Begin dan met dit intensieve cut trainingsschema, waardoor je meer structuur en mooie resultaten zult behalen!

Het begin van mijn journey

Toen ik net begon met mijn afslank journey vond ik het erg lastig om regelmaat te vinden. Daarbij had ik geen idee wat ik moest doen als mijn vriend niet in de buurt was. Pas toen ik echt gewend was en wat meer wist van alle gewichten, kon ik mijn weg vinden. Op dat moment begon ik steeds meer een vaste routine te krijgen en deed ik altijd 12-15 herhalingen. Deze hoeveelheid zorgde er voor dat ik echt alles uit mijn trainingen kon halen omdat ik aan het eind altijd compleet gesloopt was door de intensiteit.

Begin ook met krachttraining!

Ik kan ook echt oprecht zeggen dat ik door dit aantal herhalingen in combinatie met 2-3 keer intensieve cardio, zoveel ben afgevallen. Veel dames lopen nog altijd direct door naar de cardio apparaten, maar écht krachttraining kan zoveel voor je lijf doen! Het maakt alles strakker, zorgt dat je meer calorieën kunt verbranden in ruststand en dat je de alledaagse dingen (zoals boodschappen doen) gewoon veel gemakkelijker gaan. Dit schema is niet gemaakt om echt spiermassa op te bouwen. Als je dit wél wilt, kan je een van mijn andere schema’s downloaden.

cut trainingsschema

Nee, je wordt niet ‘mannelijk’ of ‘bulky’

En nee, vertrouw nou op mijn woord, je wordt niet bulky, super gespierd of mannelijk. Geloof me daar komt echt heel wat bij kijken voordat je écht breed wordt. Ik heb zelf echt aanleg om ‘breed / gespierd’ te worden en dan met name mijn bovenlijf. Dit is door de krachttraining ook heel erg snel gegroeid en omdat ik zo consistent bezig was heb ik mooie resultaten kunnen behalen. Let wel: deze resultaten verschillen natuurlijk per persoon en het ligt er aan wat voor lichaamstype je hebt. Dit is echt enorm bepalend hoe je lijf zich gaat vormen want sommige dingen zijn gewoon niet haalbaar voor jouw bouw. Dus laat je niet afschrikken door krachttraining en probeer het gewoon eens. Je zult versteld staan wat het allemaal voor je kan doen. Daarbij is het bij cutten natuurlijk niet de bedoeling dat je spiermassa opbouwt, maar juist vet verliest. So no worries!

Het cut trainingsschema

Dit cut trainingsschema bestaat uit vijf dagen kracht, maar je zou de laatste dag eventueel ook samen kunnen voegen met dag 4. Dag 4 en 5 is eigenlijk allebei gericht op het trainen van benen en daarom kan je deze op dezelfde dag doen als je liever maximaal 4 dagen wilt trainen. Ik ben echt voorstander van alles zoveel mogelijk aanpassen op je eigen leven en daarmee bedoel ik ook de schema’s en gratis downloads die ik je aanbied! Ik zeg niet voor niets maak er je eigen leefstijl van, dus aarzel niet om te schuiven met de dagen, oefeningen weg te laten of de volgorde aan te passen. Doe lekker wat je zelf wilt!

Tijd om te downloaden!

Verder zijn er geen bijzonderheden aan dit schema. Het zijn vooral hele basic en goede oefeningen om mee te starten als je graag wat droger (vet verbranden / afvallen) wilt worden. Dus ik zou zeggen aarzel niet langer en download meteen het schema zodat je er meteen mee aan de slag kunt! Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

> Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd. Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden.

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Gebruik je mijn schema(s)? Dan zou ik het echt tof vinden als je mij wilt taggen op social media. Ik zal dan direct jouw post delen in mijn stories. Vind ik super leuk!!

6 Comments

Leave a Reply