Skip to main content

Nu de temperaturen langzaam weer stijgen krijg ik persoonlijk steeds vaker zin in een verfrissende salade. Ze zijn vaak snel, makkelijk en gezond en je kunt er eindeloos mee variëren. Daarom ben ik op onderzoek gedaan en heb ik 11 heerlijke saladerecepten voor je verzameld die je zeker eens moet proberen.

Salades zijn voor mij ideaal. Vooral nu ik bezig ben met afvallen / cutten. Ik zorg vaak dat ik veel groente toevoeg en ook altijd iets waar vetten in zitten om me langer verzadigd te houden. Ik merk dat als ik een salade eet waar geen vet of iets van koolhydraten in zitten (zoals avocado, nootjes, pasta of bonen) dat ik véél sneller trek krijg. In de volgende salades die ik voor je heb uitgezocht zitten veel diverse ingrediënten en bevatten genoeg om je langere tijd verzadigd te houden. Natuurlijk kan je altijd meer of minder toevoegen om de salade op jouw wensen af te stemmen.

Klik op het plaatje of op de link onder de foto om naar de website te gaan voor het recept!

Vegetarische pasta salade

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Geroosterde bloemkool met citroen & tahini dressing

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Romige komkommer salade

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Griekse groene bonen salade

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Curry appel salade met pittige kikkererwten

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Citroen broccoli salade met kikkererwten en feta

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Geroosterde pompoen met gekarameliseerde vijg en feta salade

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Spinazie met feta en orzo salade

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Bramen met pompoen en boerenkool salade

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Komkommer tomaat en avocado salade (een van mijn favorieten!)

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

Gegrilde kip met citroen en kruiden salade

saladerecepten
> Klik hier voor het recept

One Comment

 • Sha schreef:

  Heeey!

  Ik zit op je site te kijken omdat ik graag wil cutten. Alleen kan ik geen Voedingsschema vinden.
  En ben ik benieuwd hoeveel CL je dan mag eten. Of hoe kan je dat berekenen?

  Hopelijk kan je mij hierbij helpen.

  Hoor graag van je.
  Groetjes X

Leave a Reply