saladerecepten

Nu de temperaturen langzaam weer stijgen krijg ik persoonlijk steeds vaker zin in een verfrissende salade. Ze zijn vaak snel, makkelijk en gezond en je kunt er eindeloos mee variëren. Daarom ben ik op onderzoek gedaan en heb ik 11 heerlijke saladerecepten voor je verzameld die je zeker eens moet proberen.

Salades zijn voor mij ideaal. Vooral nu ik bezig ben met afvallen / cutten. Ik zorg vaak dat ik veel groente toevoeg en ook altijd iets waar vetten in zitten om me langer verzadigd te houden. Ik merk dat als ik een salade eet waar geen vet of iets van koolhydraten in zitten (zoals avocado, nootjes, pasta of bonen) dat ik véél sneller trek krijg. In de volgende salades die ik voor je heb uitgezocht zitten veel diverse ingrediënten en bevatten genoeg om je langere tijd verzadigd te houden. Natuurlijk kan je altijd meer of minder toevoegen om de salade op jouw wensen af te stemmen.

Klik op het plaatje of op de link onder de foto om naar de website te gaan voor het recept!

1. Vegetarische pasta salade


> Klik hier voor het recept

2. Geroosterde bloemkool met citroen & tahini dressing


> Klik hier voor het recept

3. Romige komkommer salade


> Klik hier voor het recept

4. Griekse groene bonen salade


> Klik hier voor het recept

5. Curry appel salade met pittige kikkererwten


> Klik hier voor het recept

6. Citroen broccoli salade met kikkererwten en feta


> Klik hier voor het recept

7. Geroosterde pompoen met gekarameliseerde vijg en feta salade


> Klik hier voor het recept

8. Spinazie met feta en orzo salade


> Klik hier voor het recept

9. Bramen met pompoen en boerenkool salade


> Klik hier voor het recept

10. Komkommer tomaat en avocado salade (een van mijn favorieten!)


> Klik hier voor het recept

11. Gegrilde kip met citroen en kruiden salade


> Klik hier voor het recept

1 REACTIE

 1. Heeey!

  Ik zit op je site te kijken omdat ik graag wil cutten. Alleen kan ik geen Voedingsschema vinden.
  En ben ik benieuwd hoeveel CL je dan mag eten. Of hoe kan je dat berekenen?

  Hopelijk kan je mij hierbij helpen.

  Hoor graag van je.
  Groetjes X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here