Skip to main content

Daar is ‘ie dan! Dit keer wel op tijd: de motivatie en evaluatie kalender voor de maand juli. Blijf on track en chase jouw doelstellingen met deze gratis fitaddict kalender. Go for it!

Fitaddict Kalender juli

Iedere maand breng ik een gratis kalender uit. Deze gaat jou helpen bij het bereiken van je fitte doelstellingen en je gezonde leefstijl. Nu is het tijd voor alweer de zevende uitgave van deze kalender. Vorige maand was ik ‘m vergeten, maar rond de 21ste heb ik hem alsnog live gezet. Ik weet niet hoe ik het vergeten ben, maar beter laat dan nooit. Het is alweer juli en dat betekent dat we middenin de zomer zitten. Ondanks dat de temperaturen stijgen hoop ik dat je jouw fitte doelstellingen toch doorzet en ook met het warme weer gewoon naar de gym gaat! Alles draait om balans en ik hoop dat deze kalender je gaat helpen om die balans te vinden.

Doelen stellen

Het is niet alleen erg belangrijk om concrete doelen te stellen, maar ook om terug te blikken en te kijken wat er goed ging en waar je verbeterpunten liggen. Daarom bestaat iedere kalender uit twee pagina’s. Op de eerste pagina zie je de hele maand en kan je per dag opschrijven welke workout je wilt gaan doen op die dag en je vindt er ook een vlak waarin je kunt invullen wat je doel voor die maand is (motivatie). Zo wordt het makkelijker om je doelen te behalen omdat je de dingen per maand bekijkt en zo in kleine stapjes naar je hoofddoel kunt werken. Op de tweede pagina vind je het evaluatie formulier. Hier kan je aangeven waar eventuele verbeterpunten liggen, wat je geleerd hebt, welke uitdagingen je aan bent gegaan en waar je dankbaar voor bent.

Ik hoop dat dit jou gaat helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Wil je nog wat meer tips, dan zijn deze artikelen misschien ook handig voor je:
> Goal Setter Goal Getter werkboek
> Alles over mijn journey vanaf 2014 (90 kg)
> Doelen stellen: dit moet je onthouden

#YOUCANDOIT! – #omdatjijhetookkan

Nu je de achtergrond informatie hebt bij deze kalender, is het tijd om aan de slag te gaan. Je kunt de motivatie kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden!

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Leave a Reply