Skip to main content

We zijn over de helft van 2018. Ben jij nog gefocust op je doel die je (begin dit jaar) voor jezelf hebt gesteld? Blijf gemotiveerd en download nu gratis de motivatie & evaluatie kalender voor augustus.

Fitaddict Kalender augustus

Iedere maand breng ik een gratis kalender uit. Deze gaat jou helpen bij het bereiken van je fitte doelstellingen en je gezonde leefstijl. Nu is het tijd voor alweer de achtste uitgave van deze kalender. Ik hoop dat ik je met deze kalender gemotiveerd kan houden, maar met deze extreme hitte kan ik me voorstellen dat je iets minder vaak in de sportschool te vinden bent. Toch is het goed om te onthouden dat de meeste sportscholen wél airco hebben dus een fijne workout in een normale temperatuur is dan gewoon goed te doen. Blijf gefocust en stel jezelf niet teleur. Finish what you started & always be closing. You got this!

Doelen stellen

Het is niet alleen erg belangrijk om concrete doelen te stellen, maar ook om terug te blikken en te kijken wat er goed ging en waar je verbeterpunten liggen. Daarom bestaat iedere kalender uit twee pagina’s. Op de eerste pagina zie je de hele maand en kan je per dag opschrijven welke workout je wilt gaan doen op die dag en je vindt er ook een vlak waarin je kunt invullen wat je doel voor die maand is (motivatie). Zo wordt het makkelijker om je doelen te behalen omdat je de dingen per maand bekijkt en zo in kleine stapjes naar je hoofddoel kunt werken. Op de tweede pagina vind je het evaluatie formulier. Hier kan je aangeven waar eventuele verbeterpunten liggen, wat je geleerd hebt, welke uitdagingen je aan bent gegaan en waar je dankbaar voor bent.

Ik hoop dat dit jou gaat helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Wil je nog wat meer tips, dan zijn deze artikelen misschien ook handig voor je:
> Goal Setter Goal Getter werkboek
> Alles over mijn journey vanaf 2014 (90 kg)
> Doelen stellen: dit moet je onthouden

De kalender gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Leave a Reply