meal prep recepten

Deze 7 heerlijke meal prep recepten zijn makkelijk, snel en gaan ervoor zorgen dat iedere dag makkelijker wordt en dat je je doelen met succes kunt behalen.

Kosten en snelheid

Meal preppen kan je leven zoveel gemakkelijker maken en het kan ook ontzettend veel kosten besparen. Nu ik zelf ook weer volop aan het preppen ben merk ik dit enorm. Eerder ging ik nog wel eens na werk nog langs de supermarkt, maar dan kocht ik veel meer dan ik nodig had. Dit merk je wel in je portemonnee! Ook is de verleiding om dan ongezonde dingen te gaan kopen veel groter, want na het sporten ben ik altijd erg hongerig, haha. Nu weet ik dat ik direct door naar huis kan omdat alles al voorbereid is. De bakjes staan klaar en het is alleen nog maar een kwestie van opwarmen.

Meal prep recepten inspiratie

Omdat ik best wel een ‘basic’ eter ben, kan ik je persoonlijk niet heel veel nieuwe inspiratie bieden voor nieuwe meal prep recepten. Daarom ben ik het web op gegaan en heb ik 7 makkelijke en super lekkere recepten voor jullie verzameld die je dag veel gemakkelijker zullen maken. Probeer eens wat uit, ontdek wat bij jou past en alvast eetsmakelijk!

> Klik op de foto om naar de website met het recept te gaan, of klik de link onder de foto.

Aanvullende informatie:

> Basic meal prep tips die je moét weten
> Meer simpele meal prep combinaties / inspiratie
> Mijn favorieten voor het preppen (Fitaddict Faves)

1. Marokkaanse bowl met Couscous


Dit recept maken

2. Pittige kip


Dit recept maken

3. Kip met bloemkoolrijst


Dit recept maken

4. Geroosterde kip met groenten


Dit recept maken

5. Pasta salade met erwten en kip


Dit recept maken

6. Teriyaki Beef courgetti


Dit recept maken

7. Taco salade met gehakt


Dit recept maken

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here