Skip to main content

December. Omygod. Wat is de tijd snel gegaan! Download snel de kalender voor deze maand om jezelf extra gemotiveerd te houden en ondanks alle verleidingen toch nog goed voor jezelf te blijven zorgen!

Fitaddict Kalender december

It’s gone. 2018 is gewoon bijna over. Ik kan me het moment nog herinneren dat ik al deze kalenders voor 2018 aan het maken was en nu, nu is het alweer over. De laatste kalender is gepubliceerd en de nieuwe batch voor 2019 staat alweer klaar. Misschien is het je dit jaar niet gelukt, misschien ben je overnieuw begonnen of misschien is er heel iets anders. Wat je situatie ook is, december is dé maand van alle zoete verleidingen, dus zorg dat je jezelf gemotiveerd houd en in balans blijft met deze nieuwe kalender. You got this!

Doelen stellen

Het is niet alleen erg belangrijk om concrete doelen te stellen, maar ook om terug te blikken en te kijken wat er goed ging en waar je verbeterpunten liggen. Daarom bestaat iedere kalender uit twee pagina’s. Op de eerste pagina zie je de hele maand en kan je per dag opschrijven welke workout je wilt gaan doen op die dag en je vindt er ook een vlak waarin je kunt invullen wat je doel voor die maand is (motivatie). Zo wordt het makkelijker om je doelen te behalen omdat je de dingen per maand bekijkt en zo in kleine stapjes naar je hoofddoel kunt werken. Op de tweede pagina vind je het evaluatie formulier. Hier kan je aangeven waar eventuele verbeterpunten liggen, wat je geleerd hebt, welke uitdagingen je aan bent gegaan en waar je dankbaar voor bent.

Ik hoop dat dit jou gaat helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Wil je nog wat meer tips, dan zijn deze artikelen misschien ook handig voor je:
> Goal Setter Goal Getter werkboek
> Alles over mijn journey vanaf 2014 (90 kg)
> Doelen stellen: dit moet je onthouden

De kalender gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Help ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Zoek even terug in je mailbox en zorg dat je de bevestigingsmail weer naar boven haalt. Daar vind je het wachtwoord weer en kan je ‘m direct invullen op de pagina. Kan je hem echt niet vinden? Stuur dan even een berichtje op Instagram of een mailtje naar info@fitaddict.nl!

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Leave a Reply