Skip to main content

Jarenlang worstelde ik met mijn gewicht. Ik deed zo mijn best, probeerde ontelbare diëten, maar niks leek te werken. Ik voelde me ongelukkig en niet fijn in mijn lichaam en dacht dat het voor mij niet was weggelegd om mijn droomlichaam te bereiken.

Tot ik begin 2014 alles anders ging doen.

Ik maakte er een leefstijl van! Door een stapsgewijze aanpak en door me te verdiepen in mindset, voeding en beweging heb ik mijn droomlichaam kunnen realiseren. En nu kan jij dat ook doen met mijn ebook: Make it Fit!

make it fit

Wil je permanent afvallen en een gezonde leefstijl opbouwen die volledig bij jou past?

Maak dan kennis met mijn ebook ‘Make It Fit’

 • 159 pagina’s bomvol informatie over mindset, voeding en beweging.
 • Ik leer je precies hoe je alles ZELF kunt doen. Van het berekenen van je macro’s tot het maken van je eigen trainingsschema’s, salades, smoothies en nog veel meer! ‘Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter.’
 • Krijg inzicht in jouw valkuilen met de zelfkennis test en leer deze onderscheppen met de ‘als-dan’ methode om nieuwe, blijvende gewoontes te ontwikkelen.
 • Gebaseerd op mijn eigen transformatie waarmee ik in 1,5 jaar 30 kilo ben verloren.

Herken jij dit?

 • Je hebt ontelbare diëten geprobeerd, maar zonder succes; binnen no-time was je weer terug bij af.
 • Je zit niet lekker in je vel en je kunt jezelf niet zijn.
 • Je bent klaar met het volgen van moeilijke regels en leven met restricties.
 • Je wilt heel graag veranderen, maar je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken.
 • Je wilt geen tijd meer verspillen en een leefstijl ontwikkelen dat écht bij je past.
 • Je vindt het spannend om je leefstijl om te gooien en je eigen regels te maken.
 • Je bent er klaar voor om alles op alles te zetten en eindelijk jouw droomlichaam te bereiken.

Het kan een enorme uitdaging zijn om op eigen houtje een gezonde leefstijl te ontwikkelen die je blijvende resultaten zullen opleveren en waardoor je weer écht jezelf kunt zijn. Er is zoveel informatie te vinden, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet en ondanks alles nóg niet verder komt. Zonde!

Geen nood, mijn ebook gaat jou helpen!

Dus ben je klaar om:

 • Je weer fijn en gelukkig te voelen?
 • Jezelf te zijn?
 • Alles te dragen wat je wilt?
 • Niet steeds in te zitten over je uiterlijk?
 • Echt te genieten van het leven met de juiste balans?
 • Een gezonde relatie met voeding op te bouwen?
 • Een leefstijl te ontwikkelen die je een leven lang kan volhouden?

Make It Fit gaat je hierbij helpen!

Je leert onder andere:

 • Hoe je slechte gewoontes kunt beëindigen en nieuwe kunt ontwikkelen.
 • Hoe je een sterke mindset kunt opbouwen.
 • Hoe je doelen kunt stellen en deze kunt behalen.
 • Hoe je je energiebehoefte en macro’s kunt berekenen.
 • Hoe je je eigen voedingsschema’s kunt maken.
 • Hoe je je eigen salades en smoothies kunt bedenken.
 • Hoe je moet beginnen met krachttraining.
 • Hoe je je eigen trainingsschema’s kunt maken

En nog véél meer!

Alle exacte stappen

In dit boek vind je alle exacte stappen die ik heb gevolgd om mijn droomlichaam te bereiken. Hierdoor ben ik niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal enorm veranderd. En dit gun ik jou ook! Make It Fit zet aan tot actie om zelf te leren en te ontdekken wat bij jou past. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om op eigen kracht te veranderen.
Want ik kan je wel een vis geven, maar leren vissen is beter!

Dus, ben je klaar om actie te ondernemen en eindelijk te vechten voor jouw ideale leefstijl? Let’s do this!

Dit is wat anderen zeggen!

Lianne – 22 januari 2019

Make It Fit is een onwijs mooi ebook.
“Het is goed vorm gegeven en de teksten zijn makkelijk te lezen. Plus duidelijke herkenning van Louella’s persoonlijkheid die ook terug te zien is in al haar andere content. De inhoud van het boek is op een logische wijze opgesteld en begint bij het hebben van een juiste mindset. Alles in het boek wordt aangepakt met duidelijke teksten, maar je wordt ook aan het werk gezet met verschillende werkbladen. De werkbladen zijn uit te printen waardoor je ze makkelijk zelf kan gebruiken. Je krijgt niet alles letterlijk voorgekauwt. Ze zegt het al zelf “Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter!” En dat is duidelijk terug te zien in dit boek. Naast mindset wordt ook voeding en bewegen besproken. Alles bij elkaar is een perfecte basis om met succes een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Het is onwijs informatief, duidelijke opdrachten en gewoon leuk om te lezen. Ook goed om te melden: ze zuigt het niet zomaar uit haar duim. Het boek komt inclusief bronvermeldingen! Het is 100% zeker weten een aanrader. Ik ga er nu ook gauw mee aan de slag. Wish me luck!”

Jesseylee – 22 januari 2019

Dit ebook is een musthave!
“Het ziet er mooi uit en is leuk geschreven, bij het lezen hoor ik het louella zo zelf zeggen. De informatie is duidelijk en nuttig en erg waardevol dat er aandacht aan de mindset wordt besteed. Dit is voor mij altijd een uitdaging en in dit boek heb ik zeker gevonden wat ik bij al mn andere pogingen heb gemist. Naast alle informatie en handvaten die louella je geeft zijn er ook werkbladen om zelf aan de slag te gaan, en dit vind ik zo tof aan dit boek! Er wordt je niks opgelegd of voorgekauwd maar je kan, met behulp van louella’s kennis en ervaringen, lekker zelf aan de slag om jou eigen gezonde levensstijl te ontwikkelen. Naar mijn idee zeker haalbaar. Verder is het gewoon een super leuk en bemoedigend boek dat absoluut het lezen waard is!”

Sifra kuipers – 22 januari 2019

100% een aanrader!
“Ik heb al erg vaak verschillende schema’s, voedingsplannen, diëten gevolgd maar niks hielt ik vol! Ik heb dit boek eergisteren besteld en toen ik het door las werd ik erg gelukkig! Ik werd gelukkig over het feit dat ik mij precies kon vinden in de manier hoe ze dingen opschrijft. Eindelijk kreeg ik het gevoel, ik ben niet de enige! Als Louella het kan dan moet het mij ook gaan lukken! Door het lezen van dit boek kreeg ik energie en een positieve boost om doortezetten! Inplaats van dat ik er tegenop zat om te beginnen aan deze lifestyle zoals ik meestal deed, heb ik er nu juist heel veel zin in! Dus als jullie deze positieve boost ook willen en op een goede manier een andere lifestyle aan willen gaan bestel dan echt deze ebook! 100% bestellen dus!”

Leave a Reply