Skip to main content

Aangezien we steeds dichter bij de jaarwisseling komen, maken veel mensen plannen en goede voornemens voor 2018. Om je alvast een boost te geven deel ik vandaag mijn beste motivatie tips met jou!

Motivatie is soms ver te zoeken en het kan op zo’n moment erg lastig zijn om je weer te herpakken en om er weer vol voor te gaan. In de tijd dat ik 30 kilo ben afgevallen heb ik voor mezelf een aantal handige trucs bedacht zodat ik ook in moeilijke / zware tijden gemotiveerd kon blijven. Ik hoop dat deze tips jou nu ook zullen helpen en je kunnen begeleiden naar een fit- en gezond lichaam!

VLOG: Hoe ik 30 kilo ben afgevallen | Mijn motivatie tips!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en als je op het belletje klikt blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s en krijg je een melding zodra ik upload. Alvast bedankt!

Links die genoemd zijn in deze video:
> Alles over lichaamstypen
> Eetbuien
> Emotie eten

Leave a Reply