Skip to main content

Aangezien ik zelf niet heel veel meer aan een meal prep doe, leek het me toch leuk om jullie wel te blijven voorzien van nieuwe meal prep inspiratie. Daarom ben ik door heel Instagram gestruind op zoek naar makkelijke en lekkere meal prep combinaties die ook jij kan maken!

Meal prep combinaties

Een meal prep kan erg fijn zijn. Je hebt altijd wel een maaltijd gereed die je zo uit de koelkast kan pakken en kunt eten. Maar wat nou als je week na week eigenlijk hetzelfde eet? Dat is toch ook niks aan?! Ik heb het zelf heel vaak meegemaakt dat ik ontzettend vaak dezelfde dingen at. Op gegeven moment word je er moe van en wil je het niet meer. Daarom is het goed om ten allen tijden te blijven variëren en niet zomaar met je prep te stoppen! Daarom leek het me goed om een aantal heerlijke meal prep combinaties met jullie te delen die je zo thuis na kunt doen. Dus houd je motivatie vast en probeer een van deze heerlijke recepten.

Zalm, spinazie en zoete aardappel

Steak, rijst en broccoli

Zilvervliesrijst, garnalen, spinazie en avocado

Kip met citroen, broccoli en gestoomde rijst

Gehakt met gemengde groenten – Simpel & voedzaam

Rode kool, broccoli, zoete aardappel, spinazie en garnalen

Zilvervliesrijst, garnalen, spinazie en courgette

Gegrilde kip met gyros kruiden, geroosterde courgette en een griekse salade

Gegrilde kip, aardappelpuree en sperziebonen

Gehaktballetjes, bloemkoolrijst, paprika en rode ui

One Comment

Leave a Reply